modele mobila de bucatarie

Deci ai decis că ai nevoie de o schimbare în bucătăria ta, sau, mai exact, ești în căutare de modele mobila de bucatarie. Însă oare ce model ar trebui să alegi pentru camera în care îți petreci o bună parte din zi gătind, mâncând, și stând la discuții cu prietenii, colegii de apartament, sau partenerul? Ei bine, asta ține de tine – tu ce stil dorești? Poate o bucătărie minimalistă, în care totul este la locul său? Sau poate una contemporană, cu o eleganță și un aer sofisticat?

Orice ai alege, este important să te gândești și la culoarea mobilierului care se va afla în bucătăria ta. Ține cont de cât de multă lumină artificială primește încăperea – aceasta va determina ce culoare s-ar potrivi cel mai bine cu acea cameră. De asemenea, gândește-te foarte, foarte mult la cum vrei să poziționezi mobilierul în bucătărie. În funcție de cât de mare este bucătăria și unde se află atât ușa de la intrare/ieșire cât și geamurile, s-ar putea să fie nevoie de niște mici ajustări – de exemplu, în unele bucătării s-ar potrivi mai bine ca masa să fie în mijlocul camerei, iar în altele ar arăta mai frumos dacă ar fi lipită de un colț.

Un alt aspect important este materialul din care este format mobilierul. Din nou, în funcție de nevoile tale, este posibil ca să fie mai plăcut din punct de vedere estetic ca mobila să fie formată din aluminiu sau inox, sau, pe de altă parte, un mobilier format preponderent din lemn ar putea fi o alegere mai bună.

Și să nu uităm de unul din cele mai importante aspecte – forma geometrică a mobilei. Uneori simplitatea este la rândul ei un tip de frumusețe, alteori este mai bine să îți pui în evidență gusturile prin niște forme geometrice complexe.

În orice caz, ai foarte multe resurse de unde te poți inspira. Există chiar și bloguri dedicate exclusiv design-ului bucătăriei. Cel mai important lucru de ținut minte, însă, este că ție trebuie să îți placă! Așadar, orice vei alege, sigur va arăta grozav!

Au văzut: 1948