Special create pentru agricultorii care isi doresc recolte bogate, instalatiile de irigare sunt un real ajutor. Orice ai cultiva, poti distribui intr-un mod corespunzator apa de care plantele au nevoie, fara ca lipsa unei surse naturale sa iti impuna piedici. Pe timp de seceta, o instalatie irigare prin picurare bine aleasa iti va salva intreaga recolta. Un astfel de sistem bine pus la punct te va tine departe de pierderile uriase din domeniul agriculturii, extrem de influentat de conditiile meteo.

Ca sa nu iti compromiti total recolta, este bine sa fii pregatit cu cea mai moderna instaltie irigat prin picatura, ce creeaza toate conditiile prielnice pentru ca plantele sa se dezvolte rapid si armonios. Descopera care sunt elementele de care ai nevoie, de unde sa le cumperi la cel mai bun pret si cum se vor asigura ca vei obtine recolte bogate pentru mult timp.

Ce contine un astfel de sistem pentru irigare?

Un sistem complex, pregatit sa faca fata situatiilor complexe, este format din urmatoarele elemente: una sau mai multe surse de irigare, o statie de pompare si o conducta de presiune, un nodul de administrare a ingrasamintelor in sistemul de irigare, robinete de inchidere, valve de control, o conducta magistrala, o conducta sectoriala si conducte de irigare, o unitate de filtrare a apei si tevi pentru distributie.

Toate aceste elemente se asigura ca sistemul va functiona in totalitate pentru o lunga perioada de timp, ajutand la obtinerea unor recolte bogate, fara mari eforturi. Statia de filtrare este extrem de importanta si total indispensabila intr-un sistem performant de irigiatii. De acest element depinde nu doar eficienta acestui mecanism, cat si longevitatea acestuia, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca nu lipseste din „arsenal”. Daca vrei sa obtii rezultate vizibile, iti recomandam sa faci o investitie ce are la baza informarea corecta.

Nu esti singur: consulta-i pe specialisti

Sistemul de irigare poate fi unul personalizat, adaptat in functie de nevoile tale. Atunci cand iei decizia de a cumpara o instaltie irigat prin picatura, se recomanda sa discuti cu expertii in domeniu, care te vor ghida spre cele mai bune solutii pentru tine. Iata un exemplu: ce sa alegi – o instalatie de picurare tip tub sau o banda de picurare? Daca este prima data cand faci o astfel de achizitie, este posibil sa nu sesizezi toate diferentele intre cele doua optiuni. In ajutor iti vin specialistii din magazine, care te asteapta cu detalii si suport necesar pentru a lua o decizie bine informata.

Asigura-te ca vei face achizitia dintr-un astfel de magazin, fie online, fie offline, si vei cunoaste toate avantajele si dezavantajele pentru fiecare element pe care il achizitionezi. Din fericire, exista astfel de medii profesioniste de achizitie, cum ar fi magazinul online Regalfermierul.ro, un nume de referinta pe piata agriculturii din Romania. Profita de expertiza echipei lor!

Cea mai performanta instalatie irigat prin picurare o gasesti la Regalfermierul.ro

Nici macar nu trebuie sa te deplasezi intr-un sediu fizic, pentru a beneficia de un sistem avansat pentru irigatii.

Il poti cumpara online, din magazinul Regalfermierul.ro, unde ai cele mai bune si mai rapide optiuni care iti vor salva recoltele pe timp de canicula. Acest mediu de achizitie este in topul popularitatii, deloc intamplator. Comercializeaza cele mai noi echipamente pentru agricultura si tine pasul cu toate inovatiile. Fie ca vrei sa achizitionezi sisteme de irigare prin picurare, folie sere sau folie termica, aici gasesti tot ce te intereseaza.

Date de contact:

Tel: 0769493825 / 0336 802 328

E-mail: contact@regalfermierul.ro

Au văzut: 1001