tevi patrate
tevi patrate

Tevile patrate reprezinta un material metalurgic ce se preteaza excelent in cadrul multor proiecte de constructii. Acestea sunt cunoscute si sub denumirea de „profil patrat”, captand atentia constructorilor prin calitatile pe care le ofera.

Ce proprietati ofera aceste tevi patrate?

Una dintre cele mai importante calitati pe care le prezinta tevile patrate este rezistenta. Acestea au la baza ca materie prima otelul, conferind produsului finit stabilitate si rezistenta foarte buna la factori externi. La buna rezistenta contribuie si forma sa unica Ele beneficiaza de o durabilitate indelungata, iar prin aplicarea unor masuri de potrectie impotriva agentilor corozivi (precum aplicarea unui strat de grund si de vopsea), materialul da dovada de rezistenta pana la 25 de ani. Astfel, acestea pot fi reutilizate in cadrul mai multor proiecte.

De asemenea, sunt foarte fiabile si usor de manipulat, avand o greutate redusa. Tevile pot fi atat taiate, cat si sudate in functie de nevoile proiectului, fiind un material foarte versatil.

Utilizari

Datorita formei sale patrate, acest material este folosit de constructorii amatori si experti in realizarea constructiilor metalice din cadrul proiectelor ce necesita incarcari pe doua sau mai multe axe, acolo unde sunt necesare materiale cu o rezistenta sporita.

Astfel, constructorii folosesc adeseori tevi patrate la executarea de confectii metalice la nivel industrial si civil de tipul schelelor, grinzilor, coloanelor, stalpilor metalici, sau halelor de productie si depozitare, avand o rezistenta mare la torsiune si rasucire.

In plus, acest material este frecvent utilizat si in randul constructorilor amatori pentru proiecte individuale, gospodaresti, precum realizarea de rafturi, stalpi pentru garduri, porti etc.

Fiind usor de realizat si de manevrat, tevile patrate raman unele dintre preferatele constructorilor atunci cand au nevoie de un material eficient si rezistent.

La Mesteru Manole gasesti tevi patrate de calitate inalta

Mesteru Manole va pune la dispozitie cele mai bune materiale de constructii pentru realizarea unor proiecte reusite. Daca te intereseaza achizitionarea unor tevi patrate, pe magazinul online mesterumanole.ro le gasesti simplu si rapid in dimensiuni foarte variate si la preturi excelente!

Au văzut: 751