Aducerea lemnelor pentru foc implica un efort financiar si munca, dar inseamna si multa bucurie in familia respectiva. Cel putin la tara, vecinii se aduna, cand cineva isi aduce lemne si se face claca, pana omul le vede taiate, crapate, carate si asezate in magazie.

Gospodina face gogosi, clatite sau floricele si scoate vin bun, fiindca majoritatea isi aduce lemnele toamna tarziu, cand vremea s-a racit deja.

In timp ce se proceseza lemnele se spun multe glume si povesti, de aceea focul cu lemne fascineaza pe oricine si incarca energetic pozitiv.

La aranjarea lemnelor de foc pentru o familie, vecinii interactioneaza si solidaritatea umana se pune din nou in miscare. Daca nu ai primi ajutor din partea vecinilor de la lemnele descarcate in curte si scurtate cu drujba, pana la cele din magazine pe care le folosesti la cazan pe lemne din otel ar trece zile bune.

Imi place tot ce vad, cand ne ocupam de lemnele de foc: bustenii uriasi, designul scortei, dar si al sectiunii, mirosul lemnului de fag sau de stejar. Eu ador mirosul bradului, dar fiind o esenta moale nu este folosit ca lemn de foc oricat de parfumat ar fi, ci din bradul uscat se fac materiale bune de aprins focul.

Munca nu este obositoare, fiindca este multa lume in jurul tau si se vorbeste mult, uneori se si canta.  Intre cel care scurteaza bustenii si gospodar mai apar discutii, mai ales daca incalzirea se face cu sobe, fiindca in acest caz, lemnele nu pot fi lungi, iar omul oboseste tinand ferstraul in mana si scurtand camioanele intregi de esenta lemnoasa.

In prezent, pentru cei care isi pun la punct un sistem de incalzire cu cazan pe lemne din otel, le poate lasa lungi de o jumatate de metru. In acest mod, munca s-a usurat simtitor.

De ce ar alege omul o centrala pe lemne si nu s-ar gandi la una pe gaz sau electrica? Autonomia este unul dintre cele mai serioase motive.

Ce este de facut, cand pe gerul siberian se sisteaza alimentarea cu energie electrica din cauza unei avarii la retea? In zona noastra nu s-a investit deloc in stalpi, transformatoarele sunt vechi si explodeaza, in timp ce stalpii din lemn (mai sunt astfel de exemplare, desi pare incredibil) pe jumatate putreziti sunt daramati de un vant mai puternic.

Poti sa tii copiii in paturi in casa sau sa ii culci imbracati? Si tu in calitate de adult rezistent poti sa racesti ingrozitor, de aceea alege cee ce iti ofera independenta termica!

Estimeaza singur sau cu un specialist ce cantitate de lemne iti este necesara din octombrie pana in aprilie si cumpara din timp lemnul si vei zambi multumit, cand vei avea caldura si cand se va sista alimentarea cu gaz din diferite motive.

Lemnul nu te agreseaza olfactiv sub nicio forma, iar caldura pe care ti-o ofera este de calitate premium.

Dar de unde oare iti poti lua cazan pe lemne din otel, care sa iti ofere multe avantaje?

Este suficient sa intri pe site-ul magazinului Incalzire-sanitare.ro si ce vei descoperi aici te va satisface in totalitate. Nu exista piesa componenta a sistemelor diverse de incalzire pe care sa nu o gasesti in acest magazin. Produsele sunt grupate in urmatoarele categorii: incalzire, tevi si fitinguri, energie solara, armaturi, apa, gaz, baie, servicii si avizare Iscir si pachete incalzire.

Specialistii iti stau la dispozitie de la primul tau popas pe site, mai ales daca ai nevoie de consiliere pentru alegerea sistemului de incalzire potrivit casei si familiei tale. O familie cu copii si batrani, cu persoane suferinde va completa sistemul de incalzire cu incalzirea prin pardoseala si va complete energia de la retea cu energie solara care dupa amortizarea panourilor si a pieselor necesare este gratuita 100%.

In prezent, oricine poate avea o casa care sa se invarteasca dupa soare cu produse comandate de pe site-ul magazinului prezentat mai sus.

Ce poti sa iti doresti de la o casa?

1. Sa fie solida si sa te simti aparat in ea.

2. Sa te primeasca iarna cu mult caldura si vara cu racoare.

3. Sa fie suficient de spatioasa si de luminoasa.

4. Sa aiba apa curenta rece si calda si sistem de canalizare bine pus la punct.

5. Sa fie economica in toate anotimpurile.

Dupa ce ai fost consiliat, pune in cosul de cumparaturi pachetul de incalzire potrivit si completeaza formularul de comanda cu adresa unde doresti sa se faca livrarea. Te sfatuiesc sa soliciti montaj distribuitorilor, fiindca au cei mai buni specilisti in domeniul incalzirii sanitare.

Noi am comandat Cazan pe lemn din otel DEFRO KDR PLUS AGRO 3 35 KW si suntem foarte multumiti de el deorece:

-are capacitatea de a incalzi apa din instalatie pana la 85 de grade Celsius si de a asigura o presiune corespunzatoare.

-termenul de garantie este mare datorita calitatii materialului din care este facut

-lemnele pot avea o lungime de 50 centimetri

-functioneaza cu lemn, carbune si brichete. In cazul in care nu ai cantitatea de lemne necesara, poti completa combustibilul solid cu carbune si brichete pe care le poti cumpara din depozite, dar si de la statiile de benzina.

Imposibil sa nu gasesti unul dintre cele trei combustibile solide cu care functioneaza cazanul.

-unitatea de control este avansata.

Site-ul magazinului este structurat pe categorii de produse si pachete de incalzire, dar ofera si informatii despre tarifele diferitelor tipuri de montaj, prezentari ale noilor produse, ale celor mai vandute produse, oferte speciale si modul in care se obtine avizare ISCIR, punere in functiune si inspectie tehnica.

Au văzut: 187