recomandari antrenamente sala corecte

Atunci cand lucrezi intens la sala, ai nevoie de nutritie adecvata, de odihnă suficientă și de hidratare optimă pentru a ajunge la rezultatul dorit. În urma unui antrenament intens, organismul uman pierde aproximativ 4% din conținutul de apă prin transpiratie. Pentru a preveni efectle nocive ale deshidratării, trebuie să ne hidratăm întotdeauna eficient, mai ales dacă depunem efort susținut la antrenament.

Deshidratarea afectează atat functia inimii, ce devine suprasolicitată și nu mai poate împinge eficient sângele către țesuturi, cat si gradul de oxigenare al creierului, provocând amețeală și tulburări de vedere.  Pentru ca tu sa fii bine hidratat la sala si să dai randamentul asteptat, Weider ti-a pregatit o selectie de bauturi delicioase si hidratante.

HZRD Shot este un supliment pre-workout cu L-citrulina și L-arginina – care îți oferă energia necesară pentru un antrenament de intensitate ridicată – totul în doar 60 ml! În plus, pentru a te pregăti eficient inainte de antrenament, suplimentul pre workout conține acetil-L-carnitină și taurină de înaltă calitate, precum și 200 mg de cofeină. Vitaminele din complexul B, niacină și vitamina B6, de asemenea, ajută la reducerea oboselii.

BCAA RTDeste băutura carbogazoasă cu BCAA cu ajutorul căreia te poți răcori, hidrata și energiza după un antrenament intens. Produsul este foarte eficient datorită conținutului ridicat de aminoacizi BCAA cu catenă ramificată (leucină, izoleucină și valină) : o doză conține până la 4 g de BCAA.

Low Carb Protein Coffee – este o bautura pe baza de cafea, lapte degresat si cu adaos de proteine.  Este recomandata pentru cresterea, constructia si definitia masei musculare. Daca iti place mult cafeaua, aceasta este bautura de care ai nevoie. Este de preferat ca acest produs sa fie consumat dimineata sau inainte de antrenament.

L-Carnitine Water este o bautura cu continut scazut de calorii pe baza de L-Carnitina. Bautura este recomandata in perioadele de slabire impreuna cu un regim alimentar adecvat. Apa cu L-carnitina, fara adaos de zahar si fara calorii este ideala pentru hidratarea inainte, in timpul sau dupa antrenamente.


Toate bauturile din selectia Weider au ingredientele potrivite pentru a sustine performanta la sală. Pentru ca efectul antrenamentului sa fie maxim, trebuie sa va antrenati de cel putin de trei ori pe saptamana, cel putin 30 minute / sesiune, la un ritm cardiac situat intre 60 si 80% din capacitate. Alegand produsele Weider, mersul la sala va deveni o placere si veti observa in scurt timp rezultate uimitoare.

Au văzut: 3052