Modelul de rochie little black dress face furori în lumea fashion-ului încă din anii ‘20 și este principala piesă din garderoba unei femei. De cele mai multe ori femeile aleg să asorteze această piesă vestimentară divină cu bijuterii din argint. O rochie neagră cu bijuterii de arigint creează un contrast chic și elegant și oferă femeii care o poartă un aer de prestanță greu de egalat. Cum gama de bijuterii argint este largă și variată, astăzi îți vom prezența principalele aspecte de care trebuie să ții cont atunci când vine vorba despre accesorizare.

Stilul Clasic, Atemporal și Little Black Dress

Dacă ești adeptă unui stil clasic, atemporal, poți accesoriza Micuța Rochie Neagră din garderoba ta cu perle de cultură albe. Această combinație de alb-negru conține eleganța în ADN-ul său și va fi apreciată indiferent că ai o prezentare importantă la birou, un cocktail de după masă, un party de seară sau o ieșire la operă. Poți alege seturi clasice cu perle de cultură albe, cu coliere de diferite dimensiuni, simple sau duble, dar și seturi din argint cu perle de cultură solitaire sau în combinație cu luciri discrete de zirconii. Pentru a adăuga o notă de chic ținutei tale, îți recomandăm să completezi ținuta astfel creată cu un ruj roșu și o ojă asortată în stilul Pin Up.

Stilul Romantic, Feminin și Little Black Dress

Există ocazii speciale când dorim să abordăm un look mai feminin, la o întâlnire romantică, o aniversare, o cină pe malul mării, etc. Pentru aceste ocazii, bijuteriile din argint cu aplicații vor crea un contrast plăcut cu Micuța ta Rochie Neagră, îndulcind subtil cromatică. În funcție de ten, ochi și păr, ai o multitudine de opțiuni, de la bijuterii din argint în diverse forme geometrice, până la bijuterii din argint de diverse culori. Aceste alegeri se completează cu un machiaj natural, care să pună în valoare trăsăturile tale, cu linii și reflexii fine și delicate, cu note de parfum floral.

Orice ai alege să porți, ai grijă întotdeauna ca totul să te reprezinte!

Au văzut: 136