Barbatii sunt mai usor de multumit decat femeile cand vine vorba despre cadouri.

Atunci cand oferi cadouri pentru barbati, fie ca il oferi partenerului de viata, fie tatalui sau fratelui sau poate unui coleg de birou, de cele mai multe ori acestia sunt multumiti si incantati.

Care este motivul pentru care ei sunt asa de usor de multumit si care sunt cadourile pe care barbatii le prefera in general?

Am facut o selectie de idei cadouri barbati pe care le poti oferi oricand fara sa dai gres si, in plus, iti dezvaluim si de ce prefera barbatii sa le primeasca.

  1. Parfum

Daca stii care este tipul de parfum pe care partenerul tau il prefera, un parfum va fi intotdeauna binevenit. Ce poate sa nu fie in regula la un parfum? Este un cadou simplu, dar folositor si in acelasi timp elegant.

De ce le place lor sa primeasca astfel de cadouri barbati?

In primul rand pentru ca este ceva folositor si, mai mult chiar, este un cadou cu care isi poate impresiona partenera.

In al doilea rand ii ofera sarbatoritului stima de sine si increderea de care are nevoie. Un barbat ce poarta un parfum cu un miros placu este un barbat ingrijit.

2. Set cadou – curea + portofel

Desi poate par invechite, astfel de cadouri inca sunt apreciate de barbati. Din nou, sunt accesorii practice pe care sigur le folosesc si de care au nevoie.

De ce le place sa le primeasca?

Pentru ca, de cele mai multe ori, astfel de accesorii se schimba destul de rar si cu siguranta la un moment dat se vor uza, iar barbatii, din comoditate, nu le schimba, ci le poarta asa. De aceea, se vor bucura enorm cand vor primi in sfarsit unele noi care arata impecabil si pe care le poate folosi imediat.

3. Seturi pentru barbierit

Ei bine, orice barbat care se ingrijeste foloseste produse pentru barbierit, in special cei care poarta barba mai mare si este nevoie de produse speciale de  ingrijire in cazul acesta.

De ce va adora un astfel de cadou?

Pentur ca va fi impresionat ca te gandesti la nevoile lui si pentru ca asta denota faptul ca iti place stilul lui de a purta barba. In plus, daca vechile produse sunt pe terminate sau sunt deja uzate, acest cadou va veni la fix.

Daca cunosti indeajuns de bine personalitatea sarbatoritului, sigur iipoti oferi un cadou potrivit. Si nu uita: nu trebuie sa il oferi doar de ziua lui, ci il poti surprinde intr-o zi oarecare. Sigur surpriza va fi si mai mare.

Au văzut: 702