mentenanta web

În orice business, prezența online este iminentă – de la realizarea unui site web care să cuprindă toate informațiile necesare, până la crearea unor conturi specializate pe platforme dedicate de social media. Printre cele mai mari avantaje ale prezenței online, se numără posibilitatea de a ajunge la un număr mult mai mare de potențiali clienți, care să dubleze sau chiar să tripleze cifra de afaceri. Până atunci, însă, site-ul web trebuie să fie funcțional și să arate impecabil.

De ce am nevoie de mentenanță web?

Potrivit specialiștilor în domeniu, administrarea regulată a website-ului te ajută nu doar să ai un site capabil să ruleze fără probleme, ci și unul al cărui conținut este periodic actualizat. Întrucât website-ul este interfața business-ului tău cu clienți din întreaga lume, păstrarea unui număr de telefon inactiv sau a unei adrese de e-mail neactualizată de ceva timp afectează veridicitatea website-ului și, în mod direct, nivelul de încredere al clienților (și al vizitatorilor) în afacerea ta.

Ce proceduri se folosesc în procesul de mentenanță web?

Încărcarea rapidă a website-ului și actualizarea continuă a conținutului sunt doar câteva dintre prioritățile de bază regăsite într-un pachet de mentenanță web. Adițional, site-ul tău web va beneficia de un proces de optimizare realizat de specialiști în domeniu, pentru ca acesta să apară printre primele rezultate afișate în urma căutărilor folosind motoarele dedicate de căutare.

Multe dintre imaginile afișate pe diverse website-uri sunt fie prea mari, fie deloc optimizate. Cu cât dimensiunea lor este mai mare (iar parametri de bază nu sunt ajustați), cu atât încărcarea întregii pagini va dura mult mai mult, iar vizitatorii tăi vor fi atrași de alte website-uri pe care să le acceseze pentru a obține informațiile necesare. Acest lucru se va reflecta negativ în specificațiile online are website-ului pe care îl deții.

În plus, orice este nou la afacerea ta va putea fi afișat și pe site, indiferent că vorbim despre produse, decizii cu atingere în rândul clienților, schimbări în echipa managerială sau orice alte date menite a fi știute de public. În cel mai scurt timp, nivelul de încredere al website-ului tău va crește, iar afacerea ta va beneficia de cele mai bune rezultate!

Au văzut: 398