meciuri-tv-si-online

Ca în fiecare an şi în 2021 putem să urmărim la televizor principalele competiţii, indiferent că vorbim de fotbal sau tenis, competiţii din România, Europa şi din toată lumea. În cazul competiţiilor de fotbal, principalii furnizori sunt cei de la DigiSport şi Telekom Sport. Momentan, nu există vren operator în ţara noastră care să deţină cele două posturi în grila lor de programe, astfel apare interesul și pentru meciuri online, vizionate pe internet.

Însă există casele de pariuri, marea majoritate a acestora putând să transmită live cele mai importante competiţii de fotbal din Europpa. Vorbim aici de competiţii precum La Liga, Ligue I, Bundesliga, Serie A, Eredivisie şi altele. Evident că ar fi mai interesant să urmăreşti meciurile direct pe TV, deoarece cu toţii ştim că transmisiunea caselor de pariuri nu este la cea mai înaltă calitate iar deseori nu putem folosi nici opţiunea “FullScreen”. De altfel, pot să apară anumite întreruperi sau dificultăţi tehnice la transmisiunea evenimentelor prin casele de pariuri.

Dar aceasta a fost doar o paranteză, deoarece scopul articolului este acela de a menţiona canelele TV ce transmit cele mai importante competiţii de fotbal.

DigiSport – unul din cele mai importante canale

Cam toate campionatele importante de fotbal din întreaga Europa se desfăşoară şi pe canalele DigiSport. Ştim cu toţii că în grila DigiSport există 4 canale numerotate cronologic, cât şi canalul DIGI 4K, acestra transmiţând cele mai importante evenimente.

DigiSport transmite competiţii precum Serie  A, La Liga, Bundesliga sau Ligue 1. De altfel, cei de la Digi transmit atât Liga 1 şi Liga 2 din România dar şi competiţii precum Cupa României şi Super Cupa României.

Tot cei de la DigiSport ne oferă transmisiuni live de cea mai înaltă calitate şi la competiţii precum Champions League sau Europa League

Telekom Sport – cel puţin la fel de important ca Digi

Telekom Sport este încă unul din cei mai importanţi şi de calitate furnizori pentru cele mai tari competiţii  din Europa. Indiferent că este weekend sau suntem în plină săptămână, pe canelele Telekom Sport vor rula competiţii importante cum ar fi Europa Leaue, Champions League, Cupa Germaniei, Cupa şi Super Cupa României.

De altfel, pe lângă aceste competiţii de top, pe Telekom putem vedea şi cele mai importante campionate din Europa. Vorbim aici de Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, cât şi Liga 1 şi Liga 2 din ţara noastră. De altfel, cei de la Telekom oferă transmisiuni şi din campionatul Cehiei.

EuroSport – Pentru campionatul Angliei

Pentru împătimiţii de fotbalul englez, puteţi apela la serviciile celor de la Eurosport. Aceştia sunt singurii ce transmit aproape toate meciurile din Premier League.

De menţionat că cei de la Eurosport nu transmit aceleaşi partide din campionatul englez precum cei de la Telekom Sport, fiecare canal având transmisiuni în zile diferite.

TVR şi PRO TV pentru echipa naţională

În caz că vă întrebaţi unde puteţi urmări meciurile echipei naţionale de fotbal a României, ei bine, puteţi apela la PRO TV ş TVR, acestea fiind principalele canale ce vor transmite meciurile naţionalei României, indiferent că vorbim de meciuri amicale, de meciuri ce contează pentru turneele finale sau că vorbim de meciurile naţionalei Under-21.

De altfel, PRO TV mai transmite şi unele meciuri din cupele europene, putând urmări deseori pe cei de la FCSB pe acest canal, în competiţiile europene.

Au văzut: 37