Alergiile sezoniere sunt intalnite la din ce in ce mai multi oameni indiferent de varsta. Acestea apar atunci cand sistemul imunitar reactioneaza exagerat la un alergen din mediul inconjurator declansind simptome specifice si afectiuni cum ar fi  rinita alergica.

Cel mai comun alergen este polenul de la copaci, iarba – mai ales ambrozia, si graminee. Polenul de la plantele polenizate de insecte este prea greu pentru a ramane in aer mult timp, de aceea este mai putin probabil ca acesta sa declanseze o reactie alergica.

Aceste tipuri de alergii sunt mai putin intalnite iarna, dar unele persoane se confrunta si in sezonul rece cu rinita alergica. In aceasta situatie sunt persoanele sensibile la alergenii din interiorul locuintelor, cum ar fi mucegaiul, praful sau parul animalelor de companie. Unele plante elibereaza polen in diferite perioade ale anului, de aceea o parte din oamenii alergici au aceasta problema in mai mult de un sezon.

Simptomele alergiilor sezoniere variaza de la usoare pana la severe, iar cele mai intalnite sunt: stranutul, nasul infundat si care curge, lacrimarea excesiva, ochii rosii, senzatia de mancarime in zona ochilor, gatului sau urechilor, oboseala, somnolenta sau mancarimi ale pielii. Alergiile de sezon sunt mai usor de diagnosticat in comparatie cu cele ambientale pentru ca simptomele pe care le cauzeaza apar doar la expunerea la anumite polenuri.

Chiar daca simptomele nu sunt unele grave, acestea sunt destul de suparatoare si pot disturba rutina zilnica a unei persoane. Un remediu natural sub forma de pastile alergie este Sniztop care amelioreaza rapid manifestarile acute ale alergiilor sezoniere. Acesta contine ovomucoide, proteine specifice 100% naturale derivate din albumina de oua de prepelita, care neutralizeaza alergenii inainte ca acestia sa declanseze simptomele. Pulberea  de oua de prepelita din compozitia acestui supliment alimentar este un ingredient produs si patentat de compania farmaceutica elvetiana Stragen Pharma. De asemenea, Sniztop contine si zinc care are rolul de a sustine sistemul imunitar in lupta cu alergenii.

Sniztop actioneaza rapid si diminueaza simptomele in 10-15 minute, putand fi administrat atat adultilor, cat si copiilor cu varste mai mari de 6 ani. Eficienta Sniztop este dovedita prin studii clinice proprii ce au demonstrat efectele benefice la pacientii cu rinita alergica si dermatita atopica.  In plus, fiind un remediu natural nu da somnolenta  si astfel permite desfasurarea normala a activitatilor zilnice.

Aceste alergii nu pot fi evitate complet, iar pentru a scapa de simptomele deranjante Sniztop este una dintre cele mai eficiente solutii.

Au văzut: 465