baiat-spre-sala

Avand in vedere ca vacantele s-au terminat, este din nou timpul sa ne apucam de sala si sa ne bucuram de toate avantajele pe care le ofera sportul asupra siluetei noastre.

Gentile pentru sala de sport contineau in trecut doar doua lucruri si anume o pereche de adidasi si o sticla de apa. In cazul in care va antrenati in alta parte decat acasa, va mai puteti pune cateva lucruri in geanta, astfel incat antrenamentul sa devina mult mai confortabil.

Optati pentru tricou si sosete care nu retin umezeala, acestea mentinand si racoarea in acelasi timp. Ele va vor face sa va simtiti confortabil. Nu uitati de pantalonii scurti sau cei de trening. Incaltamintea potrivita este un alt lucru pe care trebuie sa-l considerati.

Nu uitati si de papucii pentru dus, astfel incat sa limitati sansele de a fi expusi ciupercilor. Daca se ridica greutati, nu utiati de manusi pentru acestea, astfel incat sa nu existe risc de a transmite germeni. Un prosop pe care sa il aduceti de acasa este un alt lucru pe care sa-l aveti in vedere pentru ca se intampla ca unele sali sa nu spele atat de bine prosoapele.

In ceea ce priveste echipamentul, puteti avea in vedere un aparat care monitorizeaza ritmul cardiac. De asemenea, niste casti cu audioplayer, precum si bandaje elastice pentru a va strange glezna sunt alte lucruri de avut in vedere atunci cand va realizati geanta pentru sala.

Recipientele pentru gheata si anume pungile de plastic mai pot fi si ele adaugate in caz de accidente. Daca va mai doriti, puteti sa mai aveti in vedere si niste dezinfectante, acestea fiind utile in foarte multe situatii. O sticluta cu gel antibacterian care sa incapa in buzunar este astfel o alegere de avut in vedere. Acest lucru este important mai ales daca sala unde faceti sport nu va pune la dispozitie o astfel de sticluta. Toate acestea sunt necesare intr-un echipmanet fitness barbati.

Mai puteti sa tineti in geanta voastra pentru sala si un pulverizator cu alcool pentru curatarea aparatelor murdare de transpiratie. Acest pulverizator este util mai ales daca persoana dinainte nu a sters aparatele pe care le-a folosit.

Tinand cont de toate aceste lucruri, va veti putea realiza cu usurinta geanta ideala pentru sala de sport si cu siguranta nu veti uita nimic esential. Toate aceste lucruri importante va vor ajuta mult si va vor face antrenamentul mult mai confortabil, de aceea le puteti avea mereu in vedere.

Au văzut: 197