Daca esti detinatorul unor drepturi litigioase asupra unei proprietati, sansa de a o pierde este foarte mare. Cand vorbim despre drepturi litigioase ne referim la acele drepturi care sunt implicate intr-un proces neterminat si problematic.

Ce presupune vanzarea de drepturi litigioase?

Vanzarea drepturilor litigioase nu se poate compara nicidecum cu o vanzare obisnuita din motiv ca in momentul intocmirii acordului, niciuna din parti nu poate fi sigura de castigarea procesului asupra proprietatii date.

In acest caz, rolul agentiei care cumpara drepturile este de a prelua acest risc de la tine si impreuna cu o echipa de specialisti in domeniul civil si avocati cu experienta sa reuseasca sa intre in posesia de drept a bunului imobil.

Care e castigul tau?

Dupa vanzarea drepturilor litigioase asupra unui imobil tu primesti bani pe el.In cazul in care apelezi la o agentie de acest fel, ea iti cumpara drepturile litigioase si isi asuma riscul in totalitate, iar tu primesti banii pe loc.

Ce suma poti primi pe vanzarea drepturilor litigioase?

Expertii in drepturi iti vor evolua proprietatea si iti vor propune o suma de bani. Daca esti de acord, poti spune ca tranzactia e si facuta. Insa, este bine sa stii ca suma nu va corespunde cu pretul bunului pe piata imobiliara din simplu motiv ca e o proprietate „cu probleme”. Avantajul tau major este ca vei scapa de griji si procese inutile si te vei alege cu banii la mana.

Expertii in drept civil sunt increzatori in propriile strategii juridice in fata instantei si sunt siguri ca au sanse mari sa castige procesul. Pentru a primi o consultanta la ei este suficient un apel telefonic si o convorbire detaliata.

Agentia specializata in drept civil in stransa legatura cu o serie de avocati iti vor oferi cele mai bune optiuni legale privind cazul tau in particular, o estimare a sanselor de castig ale revendicarilor tale precum si pasii pe care sa-i urmezi. Ei sunt pregatiti sa-ti preia procesul, sa echilibreze sansele de castig si sa elimine orice gen de abuz.

Au văzut: 1371