Se pare că nimeni vreodată nu poate spune că este pregătit să se confrunte cu pierderea unei persoane dragi și pe deasupra cu organizarea unei înmormântări pentru aceasta. Este negreșit unul din acele momente în care ți-ai dori să dai timpul înapoi. De aceea, contează atât de mult firma cu care alegi să colaborezi, cel puțin să nu îți bați capul cu detalii sau să nu rămâi cu un gust amar de pe urma experienței cu cei care, se presupune că știu cum stau lucrurile și au experiență în domeniu.

Unul din aspectele importante aici se referă la transportul funerar. Indiferent că vorbim despre cei care solicită servicii funerare sector 2 sau 3 sau în orice sector al capitalei, Rarox poate fi o alegere bună. Vorbim despre o agenție de pompe funebre promptă, ce prestează servicii non stop și are totodată și o vastă lista a acestora. Printre altele, transportul funerar.

Ce trebuie să știi

Există două variante de transport funerar ca parte din lista de servicii funerare Rarox și anume:

  • Transport pentru defunct.
  • Transport pentru cei care fac parte din cortegiul funerar.

Transport decedați

Nu este ca și când tu vei verifica mașina cu care se va realiza transportul, însă în mod cert îți poți da seama rapid cine lucrează la nivel de amator. Transportul funerar este realizat numai cu mașini speciale pentru acest gen de transporturi.

Nu include și manipularea defunctului și trebuie specificat traseul exact: de la preluarea la depunere pentru priveghere, de la biserică la cimitir.

Transport pentru cei parte din cortegiul funerar

Acel drum de la biserică spre cimitir uneori este chiar mai lung decât ar putea parcurge cineva pe jos. Poți opta pentru ca cei parte din cortegiu să fie transportați cu autovehicule închiriate. Această opțiune este necesară mai ales când înmormântările au loc în alte zone decât cea aleasă pentru priveghere.

Oferta Rarox

Este binevenit un ajutor complex. Practic nu îți dai seama cât de ușor îți este să organizezi totul până când nu dai de o agenție ce îți poate oferi servicii variate și complete. La Rarox poți opta pentru transport național și internațional dacă este cazul, din orice sector al capitalei ai fi.

Din același loc poți opta pentru serviciile de organizare, achizițiile necesare pentru priveghere și înmormântare. Unele pachete de servicii pot fi achitate și pe bază de talon de pensie. Accesează pagina oficială și află despre acestea.

Contact:

office@funerarenonstop-bucurești.ro

0769.658.216

Au văzut: 320