Este o idee foarte buna sa ai in vedere un serviciu cat mai bun de blefaroplastie Bucuresti. Un astfel de serviciu te ajuta din multe puncte de vedere, el fiind optiunea cea mai buna pentru tine. Multe persoane aleg sa se orienteze catre aceasta procedura. Ea este ideala asadar pentru a scapa de pielea cu aspect imbatranit. Este o idee foarte buna sa aveti acest lucru in vedere.

Optati pentru o blefaroplastie Bucuresti

Un serviciu cat mai bun de blefaroplastie Bucuresti este indicat. Vei avea o multime de avantaje daca vei alege un astfel de serviciu important. In acest fel, vei elimina senzatia de ochi obositi. De asemenea, nu vei mai avea de-a face cu problemele cu ochii atunci cand citesti. In acelasi timp, daca stai mai mult la calculator, vei constata ca o astfel de procedura te ajuta foarte mult. Vei reusi sa-ti corectezi in acest fel problema de vedere si astfel interventia va fi una usor de facut.

Este important sa ai in vedere acest serviciu de blefaroplastie Bucuresti el fiind important pentru tine. Operatia aceasta se rezolva chirurgical sau cu laser medical. Ea este perfecta pentru o persoana care se confrunta cu cearcanele sub ochi. De asemenea, aceasta este o alegere foarte buna daca te confrunti cu situatia in care pielea pleoapelor este lasata. Daca ai probleme cu pielea lasata, atunci este important sa tii cont de o astfel de operatie. Ea este in acest fel alegerea cea mai buna pentru tine.

O astfel de operatie nu dureaza foarte mult, ea necesitand doar doua ore. Doctorul apeleaza in acest fel la un sedativ care va fi injectat in jurul ochilor. Daca apelati la un spital pentru a realiza aceasta intervente, e posibil ca anestezia sa fie una intravenoasa. Chirurgul plastic este cele care se ocupa de mici incizii, el separand pielea de tesuturi. Imediat dupa, doctorul coase inciziile, iar firele vor putea fi extrase la 3-6 zile de la interventie.

Tine cont de faptul ca exista si persoane care nu pot sa opteze pentru acest tip de operatie. Daca ai probleme cu glanda tirouida sau boala Graves, atunci nu trebuie sa faci aceasta operatie. Persoanele cu sindromul ochiului uscat, precum si cele cu boli cardiovasculare ar trebui sa evite aceasta interventie. Unul dintre riscurile cele mai mare ale unei astfel de interventii sunt problemele de vedere. Acest risc este unul de care trebuie sa tii cont.

Ochii umflati, precum si durerea dupa primele cateva zile sunt aspecte destul de comune. Vanataile persista si ele pana la sapte zile in cazul pleoapei superioare. Acxestea pot persista chiar si pana la trei saptamani atunci cand vorbim despre pleoapa inferioara. Doctorii recomanda ca dupa aceasta interventie sa folosesti cuburi de gheata pentru 10 minute in fiecare ora pe timp de zi. Pleoapele pot fi curatate cu dischete demachiante sau pansament steril. Este important sa eviti in acest caz sa iti fortezi vederea. De asemenea, fumatul pentru cel putin doua saptamani dupa operatie este interzis. Ai in vedere aceste lucruri importante.