Cel Mai Bun Serviciu de Găzduire Web

Alegerea furnizorului de hosting potrivit pentru site-ul dvs web pare o sarcină descurajantă?, cu atât de mulți termeni tehnici de înțeles și sute de potențiali candidați din care să alegi. Ar trebui să alegeți un furnizor de găzduire shared? De câtă lățime de bandă am într-adevăr nevoie? Cum aleg un server unde nu se face Oversell? Știți ce înseamnă Oversell? 

Daca am face publică lista conversatiilor si a problemelor identificate pe serverele românești avand în atenția reflectoarelor mai multe companii de hosting din România în TOPul preferintelor antreprenorilor am produce mari cutremure (falimente pentru anumiti providerii de Hosting cum am mai produs) și cu siguranță am creea si multă dezamăgire în rândul antreprenorilor din România. Dar noi nu suntem aici sa dăm cu piatra! Încercăm sa ne creem mereu profilul în urma acțiunilor pozitive și a gândirii pozitive la randul ei. 

Noi știm cum sa va protejăm de aceste probleme ascunse pentru ochiul unui necunoscător fie el și avansat (expert, profesionist, freelancer…) de multe ori și totodată studiile si experiența noastră în aceasta industrie ne-a adus în punctul în care putem să îmbunătățim aceste servicii identificand orice problema la nivel de server, SEO, web development s.a.m.d.

Am analizat în cei 13 ani de experiență a firmei noastre o firmă creată mai mult din pasiune si avand proiecte proprii (și revizuim continuu) peste 100 de furnizori de găzduire web – gratuit și plătit – și cele mai bune servicii de realizare site-uri web, astfel încât să știm din ce sunt compuse companiile de găzduire a site-urilor web de top. Credem ca nimeni nu analizează în mod mai activ mai multe servicii de găzduire web decât departamentul nostru SEO condus de Florin Ștefan, unul din managerii noștri responsabil cu evolutia și senior în audituri SEO website și a problemelor tehnice.

Am furnizat un rezumat detaliat pentru fiecare furnizor de găzduire web în mai multe articole în acești ani și am evidențiat punctele forte și serviciile care pot fi importante pentru alegerea dvs., plus informații despre prețuri și cu ce se diferentiază fiecare provider de hosting si alegerea care poate fi ideală pentru dvs.

MxHost a fost considerat gazda de top de majoritatea profesionistilor in web development de mai bine de 15 ani în România fiind și compania de hosting care livrează cele mai actualizate servere în 2020 fiind foarte recomandate pentru WordPress dar si pentru restul platformelor de creare website.

Primirea onorurilor de top în graficul furnizorului nostru de găzduire web de pe locul unu este cu sigurantă Click Aici: MXHost. Această companie din Bistrita are o vechime de aproape două decenii și este deținută de gigantul web NET Design SRL înregistrata pe piața românească în 2004. Oferă găzduire partajată de bază de la 5,49 lunar USD lunar, există, de asemenea, o bună asistență pentru clienți 24 din 24, 365 din 365.

Cum Imi Mut Website-ul?

Dacă va intrebati cum faceți sa va mutati site ul și vi se pare dificil află că nu este deloc așa și acest instrument de migrare a site-ului este gratuit la MXHost, iar rezultatul final este un amestec de aspecte ușor de utilizat alături de o viteza a timpilor de încărcare pe mobil și desktop fără concurență pe piața din România intre providerii de hosting care mulțumesc auditurile Web.dev, PageSpeed Insights și aici se mai găsesc și potențiale modificări pentru utilizatorii mai avansați.

Nu știm dacă am reușit indeajuns sa aducem o îmbunătățire măcar a gândirii atunci cand este nevoie de alegerea unui serviciu de hosting dar cum ne impunem sa gandim pozitiv presupunem că da iar dacă nu ai înțeles și vrei sa afli mai multe cu plăcere îți vom răspunde pe mail sau WhatsApp la numarul de telefon de UK găsit in pagina de contact. Poti programa o convorbire cu unul din agenții noștri iar programarea se poate face automat tot in pagina noastra de contact a website-ului Weryon.ro patronat de Weryon Impex SRL.

Cine este Weryon?

O companie românească 100% creata in 2007 și care are ca activitate pozitionarea clientilor săi in topul căutarilor din marile motoare de căutare ceea ce face cu succes de mai bine de 11 ani, creearea de site uri web enterprise și furnizarea serviciilor de SEO avansate avand majoritatea clienților din țările Europene și din România.

“Împreună construim un viitor web mai bun” spune Google in pagina de analiză a instrumentului de analiza website gratuit Web.dev oferit de marele motor de căutare tot pentru a sensibiliza antreprenorii care doresc avansarea afacerii lor din mediul digital și care la randul lor ar trebui sa înțeleagă și aspectele atat de importante despre cum ar trebui sa răspundă un website în fața crawlerului Google și noi Weryon SEO Web Dev România aducem la lumina anumite aspecte de care cu sigurantă puteati sa nu aflați niciodată. 

Poate în urma a unui drum foarte lung și complicat se puteau aprinde anumite leduri însă certitudinile sunt greu de obtinut în societatea mai ales românească care este încă la început de drum în a înțelege sarea și piperul din online. 

Detaliile în munca de optimizare avansată SEO și modul de a crea un website care să respecte cerințele Google guidelines (timpii de încărcare mobil/desktop, UI, UX și restul celor aproximativ 40 de audituri separate) si implementari tehnice care la randul lor trebuiesc respectate nu se pot cumpăra cu câteva sute de roni, aviz antreprenorilor care acum se gandesc sa cumpere un domeniu și să lanseze un nou website.

Au văzut: 11582