Daca nu ai auzit prea multe pana acum despre detailing-ul auto interior sau exterior, atunci e timpul sa afli despre cel mai complex mod de curatare si ingrijire pe termen lung a unui autovehicul.

Acest concept modern se refera la cea mai profesionista metoda de spalare interior auto. De la tapiterie, scaune, bancheta, stalpi sau plafon, pana la centurile de siguranta, covorase si volan – fiecare element din plastic, lemn sau aluminiu are parte de o curatare si o ingrijire speciala. Expertii in domeniu folosesc produse profesionale si echipamente de ultima generatie, prin care se asigura ca interiorul masinii tale sa fie unul imaculat. Vesti bune: poti opta pentru un pachet complet de detailing interior la pret cu un super discount.

Mai mult decat o spalare si o cosmetizare, ingrijirea pe termen lung

Oricat de atent ai fii cu propriul tau autovehicul, este normal ca in timp sa apara urme de murdarie, pete, zgarieturi, uzura. Unele elemente trebuie curatate in profunzime, iar la altele e necesara chiar si vopsirea. Chiar daca in anumite situatii poti face micile reparatii pe cont propriu, ai nevoie de sprijin profesionist daca vrei ca interiorul masinii tale sa arate, pur si simplu, imaculat, de la A la Z. Expertii in detailing-ul auto se asigura ca rezultatele vor fi pe masura asteptarilor. Mai mult, substantele profesionale pe care le folosesc ofera ingrijire pe termen lung. Procesul de dressing plastic, de exemplu, e o masura de protectie.

Ce procese au loc la detailing auto?

Detailing-ul auto profesional include mai multe tipuri de operatiuni, prin care specialistii acorda o atentie sporita fiecarui element din interiorul masinii tale. Aceste operatiuni sau procese difera, de la un furnizor la altul, dupa oferta de servicii, dar si dupa starea si conditia vehiculului. De regula, insa, procesele sunt:

  • aspirarea intensiva cu echipament special;
  • curatarea profesionala a banchetei, a scaunelor, a plafonului, a stalpilor, a plansei de bord;
  • curatarea profesionala si vopsirea volanului, la nevoie;
  • eliminarea murdariei si a petelor de pe fetele usilor;
  • curatarea profesionala a chederelor, a portbagajului;
  • procedee profesionale, de la samponarea, la uscarea suprafetelor textile;
  • aplicarea substantelor de protectie pentru elemente din plastic, piele, lemn;
  • vopsirea profesionala a elementelor din plastic care necesita acest proces;
  • hidratarea corespunzatoare a suprafetelor din piele, cum ar fi tapiteria.

Cele mai bune solutii si discounturi oferite de specialistii in spalare interior auto

Daca vorbim despre cea mai moderna si mai complexa metoda de spalare a interiorului auto, atunci nu putem sa nu ii mentionam pe cei de la Andysgarage.ro. Sunt printre cei mai apreciati furnizori de servicii de detailing auto, garanteaza rezultate fara compromis si se folosesc de produse de ultima generatie si echipamente speciale, pentru ca interiorul masinilor sa devina – pur si simplu – perfect.

Vestea buna este ca cei de la Andysgarage.ro au luna aceasta o super promotie: discounturi avantajoase la pachetele de spalare interior auto.  Pentru o masina mica, intreg procesul de curatare ajunge la mai putin de 500 RON, de exemplu. Ofertele sunt generoase si in cazul autoturismelor de dimensiune medie sau mare, inclusiv pentru modelele SUV / LUX, cu minus 15% discount fata de pretul initial. Rezultatele sunt atat de eficiente, incat nu va mai fi necesar sa apelezi la aceste servicii timp de un an sau chiar doi. Simplu: in avantajul tau!

Date de contact

E-mail: +40727 556 750

Tel: office@andysgarage.ro

Au văzut: 182