Daca stii ca urmeaza sa ajungi pe litoral si trebuie sa traversezi podul peste Dunare de pe Autostrada Soarelui, ideal este sa achiti taxa de pod Fetesti – Cernavoda in avans. Cea mai simpla, rapida si eficienta metoda de a face acest lucru este online, pe site-ul taxadepod.ro, autorizat de CNAIR (Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere). Daca alegi aceasta metoda de plata, vei achita in doar 2 minute, fara taxe suplimentare. Iata in continuare care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

1. Alege metoda optima de plata: cu cardul sau prin transfer bancar (ordin de plata sau cash);

2. Introdu urmatoarele date: detaliile de facturare (persoana fizica/juridica, adresa), detaliile autovehiculului (insemnul de stat, numarul de inmatriculare, seria de sasiu) si detaliile clientului (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail);

3. Bifeaza casuta “Accept termeni si conditii” si apasa “Plateste”.

Mai jos, gasesti detalii despre cele doua modalitati prin care poti plati taxa de pod Fetesti – Cernavoda pe site-ul taxadepod.ro:

I. PRIN CARD BANCAR

Scala Assistance vinde produsele sale, inclusiv taxa de pod Fetesti – Cernavoda, prin intermediul serviciilor de plata online ale PayU. Procesarea platilor online prin card este facuta de PayU, iar emiterea peajului si expedierea lui pe e-mail se vor face doar dupa ce se confirma efectuarea platii de catre procesatorul cardului. In mod uzual, confirmarea platilor se face in 4-5 minute de la ultimul pas efectuat de catre client online.

Daca ai ales aceasta metoda de plata a taxei de pod Fetesti – Cernavoda, este necesar sa completezi un formular cu informatiile cardului. Sistemul 3D Secure, dezvoltat de Visa si MasterCard, ofera tranzactiilor online acelasi nivel de securitate precum al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic si se asigura ca nicio informatie legata de cardul tau nu este stocata sau transferata pe serverele Scala Assistance sau PayU.

Folosind cardul bancar ca metoda de plata a taxei de pod Fetesti – Cernavoda, comanda ta va fi procesata imediat. Dupa finalizarea tranzactiei, pe ecran vor fi afisate informatiile relevante pentru comanda, care vor fi trimise si pe e-mail.

II. PRIN TRANSFER BANCAR

Pentru comenzile pe care ai decis sa le achiti prin transfer bancar, emiterea dovezii ca ai platit taxa de pod Fetesti – Cernavoda se va face numai dupa confirmarea creditarii contului societatii Scala Assistance cu suma transferata. Poti confirma trimitand copia ordinului de plata prin e-mail sau prin fax.

Cat costa taxa de pod Fetesti – Cernavoda si care este amenda pentru neplata?

– pentru vehicule cu maximum 9 locuri / maximum 3,5 tone: o trecere – 13 Lei, doua treceri – 26 Lei, 20 de treceri – 208 Lei, amenda pentru neplata – intre 130 si 260 de Lei;

– pentru vehicule cu 9-23 locuri / intre 3 si 12 tone: o trecere – 47 Lei, doua treceri – 94 Lei, 20 de treceri – 818 Lei, amenda pentru neplata – intre 470 si 940 de Lei;

– pentru vehicule cu peste 23 locuri / peste 12 tone si maximum 3 axe: o trecere – 64 Lei, doua treceri – 128 Lei, 20 de treceri – 1.114 Lei, amenda pentru neplata – intre 640 si 1.280 de Lei;

– pentru vehicule cu peste 12 tone si minimum 4 axe: o trecere – 91 Lei, doua treceri – 182 de Lei, 20 de treceri – 1.584 de Lei, amenda pentru neplata – intre 910 si 1.820 de Lei.

Au văzut: 534