Una dintre cele mai frumoase sărbători ale anului se apropie cu pași repezi. Potrivit tradiției din România, de 1 și 8 Martie femeile primesc mărțișoare din partea bărbaților. În anumite zone ale țării, această tradiție se schimbă în cazul unui an bisect, moment în care bărbații primesc mărțișoare din partea femeilor. Din punct de vedere structural, acestea reprezintă un simbol al primăverii și se dovedesc a fi accesorii perfecte. Rămâi alături de noi și descoperă care sunt cele mai frumoase mărțișoare din 2021 din care să alegi!

  1. Mărțișoare handmade

Oricând vrei să dăruiești un accesoriu din inimă, te așteaptă o serie de produse handmade capabile să facă ziua mult mai frumoasă persoanei care le va primi. Nici nu este de mirare, întrucât diferența între acestea și unele normale este vizibilă. În plus, cele mai multe dintre modelele handmade sunt personalizate cu inițiala persoanei în cauză sau chiar cu numele acesteia. De asemenea, în cazul în care ai timp la dispoziție și vrei să îți pui amprenta pe mărțișorul pe care îl vei oferi mai departe, poți oricând să îl realizezi de unul singur. Un material des întâlnit în acest sens este plastelina Fimo.

  • Mărțișoare prețioase

O altă categorie de mărțișoare de care suntem siguri că te vei îndrăgosti sunt cele prețioase. Vorbim aici despre martisoare brosa care reprezintă, în fapt, un accesoriu ideal în cazul doamnelor importante din viața ta. În același timp, acestea s-ar putea să aibă un preț ușor piperat, dat fiind faptul că materialele folosite în realizarea lor sunt mai scumpe.

  • Mărțișoare personalizate

Chiar dacă nu vrei să optezi pentru variante handmade, poți oricând să achiziționezi mărțișoare personalizate. Acestea îți oferă siguranța că poți găsi două modele la fel, cu același tip de personalizare, în așa fel încât să nu faci diferențe între persoanele care le vor primi.

Descoperă o gamă extrem de variată de mărțișoare pretabile anului 2021 direct pe BoutiqueDuBonheur, la prețuri mici și calitate superioară!

Au văzut: 391