Daca viteza si modul usor cu care o persoana se poate deplasa pe hoverboard nu sunt suficiente pentru a veni sa sustina cumpararea unui astfel de produs, este bine de stiut ca aceste placi au avantaje si asupra sanatatii si pot ajuta la obtinerea unei vieti mai active.

Un hoverboard imbunatateste reflexele si echilibrul

Mersul pe hoverboard este cel care face minuni pentru echilibru si imbunatateste considerabil reflexele. Lucrul acesta este datorat tehnologiei care sta in spatele hoverboardului si care implica aplecarea inainte sau in spate pentru a activa anumite sisteme de cotire, incetinire sau chiar accelerare. Viteza de reactie a persoanelor care folosesc un hoverboard este mult mai mare si schimba foarte mult modul in care fiecare persoana isi controleaza corpul.

Hoverboardul implica exercitii complete pentru tot corpul

Un hoverboard va imbunatati si postura pentru ca utilizatorul este obligat sa isi mentina spatele cat mai drept atunci cand se deplaseaza pe el. Muschii sunt mereu activit si lucreaza la mentinerea echilibrului, o plimbare de 30 de minute fiind cea care ajuta la exercitii pentru muschii umerilor, picioarelor si bratelor. Pentru ca o placa hoverboard tine corpul in miscare, creierul se va oxigena mai bine ceea ce poate duce la mai multa productivitate si ajuta la concentrarea la locul de munca, acesta fiind un argument imbatabil pentru care un hoverboard ar trebui sa fie cel mai eficient mod de a ajunge la serviciu.

Un hoverboard ajuta la arderea caloriilor

Numarul de calorii arse la o plimbare tin de marimea si forma dispozitivului, insa o persoana va arde in jur de 285 de calorii la o plimbare de doar 30 de minute. Persoanele care merg pe o placa hoverboard in forma de S vor arde 900 de calrii in 30 de minute, acestea fiind echivalentul unei ore intregi de alergat. Cel mai important beneficiu este ca hoverboardul este o cale foarte buna pentru miscare, fara prea mare efort.

Un mediu mai sanatos cu ajutorul placilor hoverboard

Hoverboardul este un dispozitiv care nu polueaza atmosfera si este foarte eficient in ceea ce priveste energia pe care o foloseste. Este de ajuns sa fie incatcat timp de cateva ore si ulterior utilizator va putea calatori pe el aproximativ 20 de kilometri. Daca sunt mai multe persoane care utilizeaza astfel de mijloace de transport, in marile orase poluarea se reduce drastic iar mediul va putea fi mai sanatos.

In plus, costurile pentru a intretine hoverboardul sunt nule. El nu va trebui dus in service, nu consuma combusitbili fosili, are o durata de viata mare si trebuie doar incarcat. Nu necesita un garaj pentru ca se depoziteaza in casa sau in birou ceea ce implica economii substantiale.

Au văzut: 59