coronavirus

Un tânăr de 24 de ani ce s-a întors recent din China a fost suspect de coronavirus. Din fericire tânărul nu este infectat cu coronavirus.

Medicul ce l-a tratat a fost amendat cu 20.000 de lei pentru că nu a anunțat la timp DSP. Mai pe scurt, informația a ajuns prima dată în presă, după la autorități.

În astfel de situații trebuie anunțate urgent autoritățile ce trebuie să acționeze rapid pentru a împiedica răspândirea virusului mortal ce a ar putea îmbolnăvi și alți oameni.

Demisiile au fost depuse de șapte medici. Cel mai sigur sunt conștienți de greșeala făcută însă vor să pună presiune nu cumva să fie amendați, așa cum a fost amendat colegul lor. Deocamdată toți medicii au mers la serviciu și cel mai sigur nu o să plece niciun medic.

Ioana Dinu , directorul medical de la UPU Bacău a spus că doctorul ar fi trebuit felicitat, nu amendat. Considerăm declarația domanei Dinu ca fiind una iresponsabilă. Dacă tânărul era infectat, virusul se răspândea pentru că nu au fost luate la timp măsurile necesare.

Au văzut: 197