Colecția Tissot T-Sport este special concepută pentru persoanele care nu sunt îngrijite și doresc să își atingă obiectivele. Colecția are o serie de ceasuri destinate sărbătoririi entuziasmului diferitelor sporturi. PRS 516 exprimă emoția sporturilor cu motor, cu care marca are o asociere îndelungată. Proiectarea ceasurilor a luat o inspirație directă din sporturile din anii 1960. Ceasul T044.430.21.041.00 vine cu același gând că brandul a fost prețuit de mult timp. Apărând din colecția Tissot PRS 516, dă viață atingerea nostalgică a sporturilor cu motor. Cadranul albastru de 42 mm a fost proiectat cu mâinile albe și indexuri. Cu aspectul simplu și un stil creativ, ceasul a devenit curând piesa expresiei personalității bărbaților. Cureaua din oțel inoxidabil completează aspectul ceasurilor.

Tissot T-Sport – rămâneți în fața timpului:

Tissot proiectează astfel de ceasuri care amintesc mereu purtătorilor de mecanismul robust și robust care se desfășoară sub aspectul sportiv. Seria V8 aduce, de asemenea, ceasuri la fel de puternice precum este gândul tău. Momentele colecției au venit cu funcția de cronograf în care designul sub-cadranelor are asemănări cu tablourile de bord ale mașinilor de curse. Cadranul ceasului are cifre arabe la pozițiile 12, 3 și 9. Atracția robustă a ceasului este și mai intensă cu luneta gravată cu tahimetru și o curea de piele maro. Deoarece moda bărbaților este mai îndrăzneață și mai curajoasă decât eleganța și sofisticatul, acest ceas prezintă perfect încrederea purtătorilor cu o notă de modă.

Colecția Tissot T-Sport dezvăluie spiritul sportiv și de curse prin fiecare detaliu al ceasului. Acestea justifică numele colecției prin gestul lor unic și prin expresia inegalabilă a stilului. Există multe serii precum V8, Quickster și PRS 516, care desfășoară călătoria brandului cu diverse discipline sportive din întreaga lume.

Scriitorul conținutului iubește ceasurile Tissot T-Sport datorită atracției lor sportive pentru generație. Fiind un cunoscut blogger de veghe, scrie multe bloguri pe brand și colecțiile sale.

Au văzut: 704