Fiecare iubitor de masini si persoana care conduce multi kilometri pe luna cauta sa imbunatateasca in orice fel performanta masinii sau confortul acesteia. Indiferent daca este vorba de schimbari la soft care sunt destul de costisitoare sau de diferite device-uri pentru muzică sau conectarea telefonului, majoritatea le incearca pe toate. Totusi, confortul din timpul condusului tine in mare parte si de calitatea drumului. Asa cum noi nu putem asfalta drumurile din Romania, nu avem aceasta putere, cei de la Perne Auxiliare vin cu o solutie.

Solutia este chiar numele firmei. Acestia pun la dispozitia clientilor seturi de perne auxiliare, care se monteaza foarte usor pe arcurile de suspensie ale masinii, cu ajutorul carora confortul din timpul orelor de condus creste considerabil.

De ce sa optezi pentru perne auxiliare

Aceste perne de aer sunt montate pentru a creste performanta suspensiilor si implicit reduc disconfortul creat de gropile de pe strada. Aceste perne sunt disponibile pentru diferite marci de masini si, in functie de aceasta, echipa te ajuta sa alegi varianta cea mai potrivita pentru tine.

Pentru a le instala nu este necesara demontarea arcurilor. Perna se adauga in interiorul acestora si se umfla dupa, astfel incat pot fi montate in cateva minute cu ajutorul unei pompe. O astfel de achizitie de aproximativ 300 de lei vine la pachet cu alte beneficii. Ofera stabilitate mai buna la curbe si ofera o echilibrare a masinii atunci cand este incarcata cu diferite marfuri.

Un set complet contine un spray silicon, doua perne de aer, doua bucse de pozitionare si un kit de pompare. In acest kit veti gasi furtun de inalta presiune, conector cu filet interior din alama, o supapa, coliere din otel inoxidabil, un ventil supapa, adaptoare cu iesire din alama si coliere de plastic. 

Specificatiile pernelor auxiliare

Acestea sunt foarte rezistente si potrivite atat pentru temperaturi ridicate de pana la 80 de grade Celsius, cat si pentru temperaturi scazute de pana la minus 50 de grade Celsius. Presiunea lor de lucru este ridicata si presiunea de rupere extrema. Sunt rezistente in timp si reprezinta o achizitie care aduce cu adevarat schimbari in timpul mersului.

Au rezistenta la ulei si combustibil si odata cu montarea lor, nivelul masinii este ridicat. In acest fel, poti evita o bara rupta sau zgariata la bordurile mult prea ridicate atunci cand parchezi sau alte probleme de acest gen.

Pentru a comanda poti apela la numarul de telefon 0744 870 142 sau ii poti contacta pe Whatsapp pentru mai multe detalii.

Au văzut: 418