Pe site – ul companiei CopyService vei gasi informatii complete despre o gama larga de copiatoare si imprimante, alb-negru si produse full-color multifunctionale (MFP). In plus, fata de alb- negru si functionalitatea MFP full-color de formate diferite, le oferim clientilor nostri o varietate de modele de imprimante laser, imprimante A4 alb–negru, pana la copiatorA3. Printre ofertele noastre se numara si o mare varietate de dispozitive de copiere si imprimare de orice marca, second hand, ce pot fi inchiriate pe baza unui contract si la preturi fara concurenta. De asemenea, se ofera o selectie larga de modele ale aparatelor multifunctionale (MFP) si imprimantelor laser, pentru a efectua tot felul de sarcini de copiere, scanare si imprimare.

Suntem iclinati spre nevoile clientului

Firma de service Canon Bucuresti, Copy Service, te poate ajuta sa alegi cea mai buna optiune pentru nevoile tale sau ale companie tale. Spre exemplu, poti opta pentru un cele mai bune imprimante laser color sau alte dipuri de dispozitive de copiere si imprimare, la preturi accesibile si economice. Se poate selecta pentru inchiriere, modelul cel mai fiabil de echipament de birou de la producatori de renume, iar profesionistii companiei CopyService iti garanteaza ca acesta va functiona la cel mai inalt nivel. Competenta specialistilor se bazeaza pe multi ani de experienta. CopyService ofera clientilor numai echipamente bine dovedite, robuste si functionale, cu excelente capacitati de reproducere a culorilor si full-color. De asemenea, se ofera preturi accesibile pentru fiecare tip de buget, si, desigur, performanta si fiabilitate.

Reprezentantii CopyService te pot consilia cu usurinta si profesionalism, in alegerea  echipamentului de care ai nevoie, luand in considerare toate cerintele initiale si dorintele tale, oferind cele mai liberale si cele mai profitabile preturi pentru tine. Pe site – ul companiei, vei gasi, de asemenea, ofertele intregii game de servicii legate de service Canon Bucuresti, service imprimante Canon, inchiriere copiatoare, piese de schimb, culoare cyan, toner pentru diferite aparate de copiat, cartuse pentru diferite dispozitive de imprimare si multe al

Cine este Copy Service

Compania CopyService este un centru specializat de service pentru reparatii si intretinere a echipamentelor de birou, inchirieri copiatoare  si imprimante de la aproape orice producator,  prin incheierea unui contract convenabil pentru ambele parti.

Suntem primii

Piata echipamentului de copiere si imprimare de birou este foarte diversa, dar liderii indiscutabili in acest domeniu sunt unii dintre cei mai importanti producatori de dispozitive de copiere si imprimare din lume, precum compania Canon, Samsung, Xerox, HP etc. Desigur, aceasta este opinia noastra subiectiva, bazata pe mai multi ani de experienta in domeniul service-ului copiatoarelor si dispozitivelor multifunctionale, precum si pe feedback-ul pozitiv al majoritatii clientilor nostri. Toti specialistii firmei CopyService au o inalta experienta in ceea ce priveste fiabilitatea ridicata a acestor tipuri de dispozitive, care sunt comercializate invariabil sub marca CopyService.  Bazandu-ne pe acest considerent, oferim clientului posibilitati nelimitate de copiere, scanare, imprimare in retea si gestionarea documentelor. Suntem cu mult inaintea altor companii implicate in service copiatoaresi inchiriere de noi tehnologii, precum echipamente digitale de birou.

Au văzut: 319