Împrumutul pentru afaceri este un tip de finanțare care vă permite să împrumutați bani de la o instituție de creditare (bancă, uniune de credit etc.) pentru a finanța achizițiile sau operațiunile afacerii dumneavoastră. Un credit firmă este diferit de un împrumut personal, deoarece îl puteți utiliza pentru cheltuieli legate de afaceri. De asemenea, puteți utiliza un împrumut de afaceri pentru a vă finanța operațiunile de afaceri, pentru a achiziționa echipamente, pentru a face reparații sau pentru a obține o asigurare. Există multe motive pentru care ar trebui să luați în considerare un împrumut de companie pentru afacerea dvs. Împrumuturile de companie vă permit să rambursați un singur creditor, mai degrabă decât mai mulți creditori, puteți obține o sumă mai mare de împrumut și nu există niciun impact asupra scorului de credit personal dacă obțineți un împrumut de companie. Ratele dobânzii sunt, de asemenea, mai mici în cazul împrumuturilor pentru companii decât în cazul împrumuturilor personale.

Întrebări frecvente despre un credit firmă

– Ce este o garanție personală? O garanție personală este atunci când sunteți personal de acord să rambursați împrumutul în cazul în care împrumutatul nu reușește să facă plățile. Acest lucru este riscant, deoarece, dacă împrumutatul nu plătește, creditorul ar putea veni după dumneavoastră pentru a vă recupera banii.

– Ce este un împrumut bazat pe active? Un împrumut bazat pe active este un împrumut în care folosiți activele afacerii dvs. ca garanție. Un împrumut bazat pe active este mai riscant decât un împrumut pentru afaceri, deoarece are o rată a dobânzii mai mare, iar creditorul are dreptul de a pune sechestru pe activele afacerii dvs. dacă nu efectuați plățile.

– Ce reprezinta un avans de numerar? Un avans de numerar pentru comercianți este un împrumut pentru întreprinderi mici care vă oferă un avans de numerar în avans.

– Ce este o companie de factoring? O companie de factoring vă cumpără creanțele la un preț redus. În fiecare lună, veți face plăți către compania de factoring pentru suma pe care o datorați clienților dumneavoastră.

– Ce este un împrumut pe capital propriu? Un împrumut pe capital propriu este un împrumut pe care îl contractați în schimbul unei participații la capitalul companiei dumneavoastră. Aceasta este o opțiune bună în cazul în care nu aveți suficiente garanții pentru un împrumut tradițional.

Cum să solicitați un credit firmă?

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă analizați fluxul de numerar și să stabiliți dacă aveți capacitatea de a rambursa împrumutul. Apoi, trebuie să decideți ce tip de credit firmă de la www.creditfirma.info se potrivește cel mai bine nevoilor afacerii dumneavoastră. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când solicitați un împrumut pentru afaceri: – De ce tip de împrumut aveți nevoie – Există multe tipuri diferite de împrumuturi disponibile. Ar trebui să decideți ce tip de împrumut se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. de afaceri.

 – De câți bani aveți nevoie – Trebuie să stabiliți câți bani trebuie să împrumutați. Rețineți că, cu cât suma pe care o solicitați este mai mare, cu atât va fi mai greu să obțineți aprobarea pentru împrumut.

– Unde veți solicita împrumutul – Există multe locuri diferite în care puteți solicita un împrumut pentru afaceri. Ați putea solicita un împrumut bazat pe active de la un creditor, cum ar fi o bancă locală sau o uniune de credit.