criolipoliza

Ce trebuie sa cunosti despre criolipoliza

criolipoliza

Criolipoliza este o abordare complet noua in materie de remodelare corporala. Este adesea folosita in zonele corpului unde se observa un exces semnificativ de tesut adipos. Talia si fesele sunt, de asemenea, locuri in care se pot efectua proceduri medicale in aceasta zona. Pe de alta parte, abdomenul sau coapsele nu pot fi omise.

Aceste zone ale organismului sunt cele mai propice pentru depozitele de grasime. Cu toate acestea, aproape indiferent de metoda de eliminare pe care o incercati, eliminarea acesteia devine destul de dificila.

Din acest motiv, criolipoliza poate fi considerata cea mai eficienta si mai putin dureroasa metoda de care aveti nevoie. De ce? Pentru ca dizolva treptat celulele groase fara a afecta alte tesuturi ale corpului. Vezi ce au de spus alti clienti despre Fysiogand – Centru de remodelare corporala.

9 motive pentru a participa la o sedinta de criolipoliza

  • metoda aprobata de studii clinice pentru pierderea in greutate fara durere.
  • Coborati talia cu 3 pana la 8 cm dupa un singur antrenament.
  • Ati remodelat zonele in care dieta si exercitiile fizice nu ajuta.
  • Procesul este un stres scazut pentru organism.
  • Ai o companie placuta in timpul sedintei si primesti sfaturi personalizate pentru a te mentine in forma.
  • Vei slabi frumos si sanatos, in timp ce pielea ta va arata mai tanara.
  • Grasimea procesata va disparea pentru totdeauna si nu va afecta functia hepatica.
  • Pielea subtire va reveni la aspectul initial.

Cand se oberva aceste rezultate?

Se pot observa de la primul tratament. Cu toate acestea, pentru rezultate optime si de lunga durata, se recomanda un timp prelungit de tratament. Fysiogand va recomanda, de asemenea, sa luati in considerare mentinerea unei alimentatii echilibrate. Daca urmati acesti pasi postoperatori importanti, efectele tratamentului pot dura cel putin un an.

Daca doriti sa aflati mai multe despre criolipoliza, vizitati clinica noastra din Bucuresti.  Discutati cu un expert pe care il poti suna la numarul de telefon 0727679670/0213715174 sau iti poti exprima intrebarea in scris si cineva competent iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie pe site.

Te asteptam sa avem grija de sanatatea organismului tau prin proceduri de remodelare corporala!