Mascara este unul dintre cele mai importante produse de machiaj. Toate femeile au in trusa de make-up macar un rimel pe care il folosesc de fiecare data atunci cand vor sa-si intensifice privirea.

Chiar daca mascara este usor de folosit, exista cateva ponturi care te vor ajuta sa obtii un aspect spectaculos de fiecare data cand aplici acest produs. Tehnicile folosite sunt la fel de importante precum este alegerea unui rimel de calitate, motiv pentru care, in randurile urmatoare, iti vom prezenta cateva trucuri invatate de la make-up artistii din intreaga lume:

  1. Sterge excesul de produs cu un servetel

Pensula rimelului este incarcata cu produs, iar aspectul pe care il obtii te nemultumeste? Poti rezolva aceasta problema intr-un mod foarte simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti un servetel pentru a elimina excesul de produs de pe periuta. Astfel, atunci cand vei aplica rimelul, genele tale nu se vor uni si vor capata un aspect natural.

  1. Foloseste o baza de machiaj pentru pleoape

Pentru a evita transferul mascarei pe pleoape, este indicat sa folosesti inainte o baza de machiaj. Un primer va elimina excesul de sebum de pe pleoape si din zona de sub ochi.

O alta tehnica folosita de make-up artisti este sa seteze anticearcanul cu pudra translucida in zona din jurul ochilor, pentru ca niciun alt produs de machiaj sa nu se intinda.

  1. Schimba pozitia in care tii pensula rimelului

Modul in care tii pensula atunci cand aplici rimelul poate face diferenta! Daca tii pensula in pozitie orizontala si aplici produsul prin miscari drepte de la baza genelor pana la varful lor, vei obtine mai mult volum si un efect dramatic, dar daca tii pensula in pozitie verticala si o treci pe lungimea genelor tale, vei obtine gene mai lungi si un aspect natural.

  1. Adauga al doilea strat de mascara, fara sa-ti incarci genele

Multi make-up artisti apeleaza la un truc pentru a adauga inca un strat de rimel, fara sa obtina un aspect incarcat. Dupa ce primul strat s-a uscat, pune cateva picaturi de apa micelara pe o pensula pentru rimel curata (o pensula noua sau una pe care ai curatat-o in prealabil).

Periaza-ti usor genele cu ea pentru a indeparta micile cocoloase de rimel, iar apoi aplica inca un strat de rimel. Acest pas te va ajuta sa obtii mai mult volum, definire si alungire.

  1. Recicleaza pensula ta favorita de rimel

Daca ti-a placut mult periuta unei mascara, dar iti doresti sa incerci si alte tipuri de rimel, poti sa o pastrezi. Curata pensula foarte bine, iar apoi refoloseste-o pentru a aplica alte produse.

Tine cont de sfaturile de mai sus si ii vei cuceri pe toti din priviri! Pentru a achizitiona rimeluri profesionale, intra pe Melkior.ro. Aici vei gasi o gama variata de produse si multe oferte de nerefuzat.

De exemplu, in luna iulie, poti achizitiona mascara waterproof la 33,90 de Lei, pret redus de la 44,90 de Lei. Acest produs are o formula imbogatita cu ceara si polimeri, ofera un volum de invidiat si separa genele. Profita de aceasta oferta si vei obtine un look spectaculos in zilele de vara!

Au văzut: 62