Cultură

Vacanta de vara – prilej al copiilor pentru a invata fara efort

Cea mai frumoasa perioada pentru cei mici, vacanta de vara, aduce cu sine mult timp liber si relaxare. Posibilitatile de a le umple eficient timpul sunt nelimitate. Exursiile la bunici, la mare sau la munte, activitatile sportive sau cele creative si citirea de carti pentru copii nu pot lipsi din programul lor.

Asemenea adultilor si cei mici trebuie sa se relaxeze si sa aiba un program mai lejer, insa procesul de invatare nu trebuie stopat pe parcursul celor trei luni de vacanta. In aceasta perioada copiii pot invata fie din calatoriile pe care le fac, fie din jocuri interactive sau din citirea de carti copii.

Experienta calatoriilor ii va indemna pe cei mici sa invete lucrui noi mult mai usor. Vizitarea muzeelor sau a siturilor ii va ajuta sa inteleaga mai bine istoria locului, plimbarile in natura ii va ajuta sa descopere zona din punct de vedere geografic, iar prin vizitarea gradinilor zoologice vor descoperi noi specii de animale. De asemenea acestia vor interactiona cu o cultura noua si persoane diferite, in acest fel vor dezvolta o usurinta in a socializa si a accepta diferentele si asemanarile dintre oameni.

Atunci cand nu viziteaza, pe drum sau inainte de culcare, un set de carti pentru copii le va oferi sansa de a cunoaste noi universuri ce le va starni imaginatia. In plus, aceasta va fi o modalitate interesanta si distractiva de a-si exersa abilitatile de citire pe timpul vacantei.

Pregateste-le celor mici lectura pentru vacanta cu cele mai frumoase titluri de la editura Univers Enciclopedic. Pana pe 29 iunie vei putea beneficia de 50% reducere la o varietate de carti pentru copii pe care le poti comanda direct de pe site. Cu ilustratii captivante si un text adaptat lor, copiii vor adora sa citeasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *