Cererea în căsătorie este un moment memorabil extrem de important atât pentru tine cât și pentru partenera ta. Atunci când vorbim de inele de logodnă, acestea sunt personaje în sine în toată povestea voastră. Gama de inele de argint este foarte diverisificată, iar dacă ești în căutarea unei bijuterii deosebite, care să ajungă la sufletul viitoarei soții, inele argint reprezintă soluția ideală. Dar totuși, din mulțimea de modele expuse, de unde știi care este cel potrivit?

Montura inelului

Fie că alegi diamante sau pietre prețioase, ele vor fi puse în valoare numai de o montură potrivită. Pietrele sunt fixate cu ajutorul lor. Mai simplu spus, e lăcașul unde stau pietrele din inel. Sunt mai multe tipuri de monturi: cu 4 sau 6 gheruțe, spiralate, rotunde. Rolul monturii este să asigure stabilitatea pietrei, astfel încât să nu cadă.

Sunt două criterii de care trebuie să ții cont în ceea ce privește montura: estetic și, mai ales, practic. De aceea, e bine să fii atent nu doar la cum arată (finisaj fin, pune în evidență piatra foarte bine, este sincronizată cromatic), ci și la cât de confortabilă e. Cea mai căutată montură este cea cu 4 gheruțe, pentru că e clasică și dă o notă de discreție.

Măsura inelului

Pentru că nu vrei ca inelul să-i fie prea larg sau prea strâmt, e bine să știi ce măsură să iei. Inelele de logodnă, pentru că sunt speciale, sunt destul de greu de modificat sau chiar nu pot fi modificate deloc uneori, așa că nu e o opțiune să iei orice cu gândul că poți să-l ajustezi sau lărgi ulterior. Există, însă, unele magazine de bijuterii care îți pot oferi, gratuit, redimensionarea inelului. Dar, de ce să te complici? Mai bine împrumută un inel al partenerei și du-l la un magazin specializat. Acolo, inelul va fi măsurat și vei ști exact ce să iei.

Modelul inelului

Orice femeie are un stil de a se îmbrăca, de a purta încălțămintea, preferă anumite combinații de culori și texturi. Bijuteriile sunt accesorii foarte importante pentru o femeie, așa că modelul trebuie să i se potrivească stilului și personalității ei. Înainte de a alege unul dintre modelele de inele de logodnă, gândește-te bine la ce i-ar face ei plăcere mai mult.

Pentru a face o alegere inspirată observă modelele preferate ale inelelor ei și îi poți împrumuta unul pentru a fi sigur că-i cumperi mărimea potrivită.

Au văzut: 2534