Daca de curand ai avut un accident si masina ta este in service, e bine sa stii ca, pe durata in care autoturismul este la reparat, poti inchiria o masina, cheltuielile fiind suportate de polita RCA a celui care ti-a accidentat masina. Masura este in vigoare din anul 2016, insa foarte putini soferi stiu de ea. Mai exact, aceasta prevede ca soferii ce s-au ales cu masina avariata pot beneficia de decontarea cheltuielilor pentru inchirierea unei masini dintr-o clasa similara. In cazul in care pagubitii aleg sa nu inchirieze o masina, acestora le pot fi decontate platile facute cu transportul.

Inainte de inchirerea unei masini este bine sa ai in vedere anumite aspecte de care sa tii cont pentru a fi sigur ca faci o alegere ce nu te va dezamagi. Pentru a ajunge la cea mai buna concluzie este necesar sa compari beneficiile firmelor care ofera servicii de inchirieri masini.

Atunci cand iei o asemenea decizie, unul dintre lucrurile de care trebuie sa tii cont este experienta firmei in domeniul de inchirieri masini, deoarece o experienta indelungata denota faptul ca firma cunoaste nevoile clientilor si cerintele pietei, iar serviciile sunt stabilite in functie de acesti factori.

O firma de inchirieri masini va inspira incredere doar daca ofera solutii optime pentru persoanele fizice si juridice, prin flexibilitate, prin oferte speciale, prin punerea la dispozitie de masini noi si fara defecte tehnice.

Cand te hotarasti sa inchiriezi o masina este foarte important sa analizezi parerile si comentariile clientilor care au colaborat anterior cu firma asupra careia te-ai hotarat. Cel mai indicat in acest caz ar fi sa eviti firmele la care observi o pondere mare de clienti nemultumiti, precum si cele care prezinta informatii foarte vagi despre ofertele lor.

Disponibilitatea de a-ti livra autoturismul exact acolo unde ai nevoie este la fel de importanta atunci cand vrei sa apelezi la o firma de inchirieri masini, chiar si daca vorbim despre zone mai putin accesibile fata de sediul acesteia. Spre exemplu, daca tu ai nevoie de livrarea masinii la aeroport, compania la care ai apelat trebuie sa fie capabila sa iti aduca masina acolo.

O firma de incredere trebuie sa fie capabila sa iti ofere printre avantaje si inchirieri fara limita de kilometri, sa aiba taxele incluse, sa aiba dotari accesibile, dar si sa ofere recalcularea tarifelor pentru clientii fideli.

Aspectele mentionate te vor ajuta sa eviti experientele neplacute atunci cand faci evaluarea unei firme de inchirieri masini si te vor asigur ca alegi intotdeauna servicii de inchirieri masini de inalta calitate.

Au văzut: 59