Cauti cea mai buna saltea cu memorie? Inlocuirea saltelei cu arcuri cu o saltea cu spuma de memorie reprezinta cea mai buna si rapida modalitate de a obtine acel somn profund si odihnitor de care ai nevoie.

Spuma de memorie este un material gros, care ofera suport, modelandu-se in jurul corpului tau in timp ce dormi. Iti sustine corpul in orice pozitie, oferind amortizare suplimentara si confort pentru solduri, gat si umeri. Daca tanjesti la o odihna mai buna si la nopti mai confortabile, in mod cert ai nevoie de o saltea cu memorie!

​Dar cum poti sti care este cea mai potrivita saltea cu spuma de memorie pentru tine? Continua sa citesti pentru a afla tot ce este mai important de stiut inainte de a cumpara un astfel de produs.

Alege cea mai confortabila saltea din spuma de memorie pentru stilul tau de dormit.

Daca ti se intampla des sa te trezesti cu dureri de spate, de gat sau de umeri, este posibil sa dormi pe o saltea care nu ti se potriveste. In general, spuma de memorie reprezinta o modalitate excelenta de a rezolva aceasta problema, dar alegerea fermitatii saltelei potrivite pentru stilul tau de dormit este, de asemenea, esentiala.

Persoanele care dorm pe spate au de obicei nevoie de o saltea de fermitate medie pentru a-si sustine in mod corespunzator coloana vertebrala. Cei care dorm pe burta considera ca saltelele facute din cea mai ferma spuma sunt cele mai bune. In cele din urma, persoanele care dorm pe o parte prefera de regula saltelele moi.

Alege un tip de spuma de memorie.

La prima vedere, ai putea crede ca toate spumele de memorie sunt la fel, dar in realitate exista multe tipuri de spuma de memorie, fiecare dintre ele avand beneficii unice.

Spuma traditionala (spuma vasco elastica) cu memorie iti sustine corpul raspunzand la forma si greutatea ta, ceea ce ajuta la minimizarea presiunii si la imbunatatirea circulatiei sangelui.

Spuma de latex nu este, din punct de vedere tehnic, un tip de spuma de memorie si nu este la fel de benefica pentru somn precum adevarata spuma de memorie, dar este foarte confortabila. In plus, spuma de latex este hipoalergenica si antimicrobiana, asadar este excelenta pentru persoanele cu alergii la praf. Cu toate acestea, trebuie evitata de catre cei care sunt alergici la latex.

Spuma cu gel contine aceeasi formula de gel care se gaseste de obicei in insertiile ce sunt plasate in pantofi pentru a reduce presiunea. Gelul are rolul de a mentine temperatura la un nivel normal si de a elimina caldura. De aceea, saltelele cu spuma de memorie cu gel sunt ideale pentru persoanele care tind sa se incalzeasca in somn.

Alege o densitate a spumei potrivita pentru tine.

Saltelele cu spuma de memorie sunt disponibile in optiuni de densitate mare, densitate medie si densitate mica. Spuma cu densitate mare este considerata cea mai durabila, in timp ce spuma cu densitate medie este cea mai buna in ceea ce priveste blocarea transferului miscarilor (miscarile tale sau ale partenerului sunt izolate, iar in acest mod nu va deranjati unul pe celalalt). Spuma cu densitate mica se muleaza mai usor, ceea ce inseamna ca atunci cand te scufunzi in ea, corpul tau se va adapta mai repede decat atunci cand se pune pe o saltea cu spuma cu densitate mai mare.

Au văzut: 393