Dupa cum stiti, in weekend este imposibil sa iti vinzi masina daca nu ai unde sa faci un contract de vanzare cumparare auto. Stim cu totii ca acest contract este gratuit pe site-ul oficial DRPCIV, insa de la teorie la fapte este lucru mare ca practic este imposibil sa-l completezi de pe telefon, indiferent ce model de telefon ai. De pe calculator sa zicem ca este mai usor, dar si aici iti trebuie un editor bun, dexteritate si rabdare sa nu gresesti campurile.

PONT DE LA CUMPARATOR

Ii zic cumparatorului „stii, este duminica si nu avem unde sa facem contractul de vanzare de cumparare auto”. La care cumparatorul imi zice, pai nu ai auzit de platforma Contract-Auto.ro, iti poti genera singur contractul de vanzare cumparare fara sa-ti bati capul sa cauti un birou de acte auto”. Eu am intrat repede pe site si am vazut cum functioneaza platforma. Practic ai un formular care il completezi, platesti o taxa de 27.99 lei si primesti instant pe email contractul intr-un format DRPCIV. Pare simplu, nu ?

Da, chiar este simplu. Un contract vanzare cumparare auto il poti face in 3 minute, in schimb daca te duci la un birou de acte auto pierzi minim o ora, in plus nu gasesti deschis in weekend, nu gasesti deschis dupa orele 17:00, nu il poti face noapte si nu poti face nici dimineata devreme.

Inca eram sceptic si nu stiam daca functioneaza.

Da, la prima vedere ai o urma de indoiala, dar daca analizezi putin site-ul iti vei da seama ca nu ai de ce sa-ti faci griji privind platforma. Ai toate datele de contact, ai o firma in spate, ai un numar de telefon la care poti suna oricand, ai o adresa existenta, ai plata online securizata prin NETOPIA si multe alte beneficii.

Cum functioneaza?

  • Completează Contractul de Vânzare/Cumpărare al mașinii cu toate datele necesare, accesând “Completează contract”;
  • Plătește online taxa de doar 27.99 de Lei/contract;
  • După confirmarea plății, primești rapid pe E-mail Contractul de Vânzare/Cumpărare al mașinii;
  • Mergi să printezi în câte exemplare ai nevoie, la cel mai apropiat print din orașul tău;

Practic m-a salvat si am putut sa-mi vand masina intr-o zi de duminica. Era tare daca si primariile puteau sa emita automat fiscalul, fara sa mai fie nevoie sa te deplasezi la primarie. Practic sa existe o baza unde iti puteai emite singur fiscalul, sa se genereze automat. Insa statul se misca lent si greu la adaptarea online-ului.

Multumesc contract-auto.ro ca mi-ai oferit formularul atunci cand am avut nevoie.

Au văzut: 48