Magazinul Diamond Stories iti pune la dispozitie cele mai inedite colectii de bijuterii si accesorii pe care le poti purta cu orice ocazie, fiind perfecte pentru orice tip de eveniment sau in special daruite ca un cadou. Prima colectie din acest sezon iti aduce cea mai superba pereche de cercei cu diamante negre. Aceasta este dedicata celor care isi doresc niste amintiri de nepretuit si in special sa investeasca in piese de colectie de care se pot bucura chiar si generatiile viitoare.

Cat de rare sunt perechile de cercei cu diamante negre?

cercei diamante negre

O bijuterie precum este si perechea de cercei cu diamante negre este considerata o frumusete rara a naturii, intrucat acestea sunt pietre pretioase rare si unice pe care Pamantul ni le-a daruit. Originea acestora ascunde numeroase secrete si surprize pe care sunt gata sa le impartasim cu tine! Se spune ca din punct de vedere chimic acestea sunt facute din praf de stele! Astfel, cu siguranta daca vei oferi o cercei cu diamante negre, asigura-te ca ai facut cea mai buna decizie pentru persoana caruia i-ai daruit.

Se spune ca aceasta piatra pretioasa este regasita in doar doua locuri de pe Pamant, respectiv fiind extras dintr-o anumita mina. Compoztia formata dintr-un gaz pe care il intalnim doar in spatiul stelar, respectiv hidrogenul, ne arata faptul ca acesta nu are origini pamantesti. In acelasi timp, o alta teorie ne spune ca acestea s-au format in urma unei explozii ce a avut loc in afara spatiului nostru, asteroizii cazand ulterior pe Terra si formand aceste pietre pretioase.

Ce proprietati are aceasta varianta in comparatie cu cea clasica?

In compozitie unei perechi de cercei cu diamante negre vei gasi in general acelasi proprietati, insa cu mici diferente, intrucat acesta este 100% natural si netratat termic. Cele naturale vin cu o serie de imperfectiuni si impuritati, insa pretul esti mai mare in comparatie cu cele care sunt tratate din punct de vedere chimic.

Astfel, la fel ca si in cazul pietrelor pretioase clasice, exista o serie de caracteristici asupra carora trebuie sa acordam atentie. Printre acestea se afla si taietura, caratul, culoarea si claritatea. In functie de toate aceste aspecte luate in totalitate, dar si in particular, valoarea finala a modelului va fi aleasa.