Intr-o perioada in care bancile acorda tot mai greu imprumuturi, atunci cand ai nevoie de bani intr-un timp foarte scurt  si nu esti eligibil pentru un imprumut la banca sau nu ai timpul necesar sa parcurgi tot procesul lung si anevoios de acordare a unui credit de catre o astfel de institutie, serviciile unui amanet auto devin din ce in ce mai mult o solutie simpla, rapida si eficienta sa iti rezolvi impasul financiar. Datorita cererii mari pe piata, casele de amanet auto s-au extins si astazi putem apela la amanet auto Buzau sau amanet auto Focsani, iar lista continua.

Este simplu si rapid, formalitatile sunt minime si primesti banii pe loc! Masina ramane in siguranta, pazita si supravegheata video non stop in incinta parcului  casei de amanet auto, dupa ce in prealabil a fost fotografiata la interior si exterior si kilometri de bord inregistrati in anexa contractului de amanet auto. Un astfel de imprumut este o solutie avantajoasa in special pentru cei care au nevoie urgent de bani pentru o perioada relativ scurta de timp. Sunt disponibili non stop, deci poti apela la ei cu incredere, indiferent de ora sau de zi.

Indiferent daca esti persoana fizica sau reprezentantul legal al unei societati comerciale, amanetul auto reprezinta o solutie din ce in ce mai populara atunci cand ai nevoie de bani, trebuie doar sa analizezi bine variantele si alegerea casei de amanet auto cu care vei colabora. Intotdeauna este bine sa apelezi la o casa de amanet auto de incredere, specializata in domeniul amanetului auto, cu experienta, care este prezenta pe piata de mai multi ani si care este inregistrata legal.

Iti alegi casa de amanet auto pe care o doresti, suni la contactul respectiv, iar apoi stabiliti suma si comisionul:

  • comisionul pentru amanet autovehicule este de 0,3%/ zi, dar scade pana la 0,15%/ zi, in functie de suma si perioada pentru care autoturismul este in amanet
  • primesti pana la 80% din valoarea masinii in functie de an si aspect
  • la solictare se pot deplasa si reprezentatii casei de amanet auto la masina ta pentru a verifica autoturismul in vederea incheierii contractului de credit cu garantie auto.

Urmatorul pas este semnarea contractului si primirea banilor in maxim 30 min.

E totul atat de simplu! Decat sa iti rugineasca masina in garaj pentru ca nu ai bani de benzina, mai bine o duci la amanet si faci bani cu ea!

Au văzut: 5580