Stii ca ai gresit si vrei sa iti ceri scuze, dar nu vrei sa iti fie refuzata oferta de pace? Comanda de la IMOD Flowers un superb aranjament floral si arata-i cat de rau iti pare. Iata cum sa iti ceri iertare daruind flori.

Ce flori ii transmit ca iti ceri iertare

Noi toti ne confruntam, de cel putin cateva ori in viata, cu sentimente de regret si vinovatie. Fie ca ai gresit cu o vorba sau un gest, poti lasa florile sa vorbeasca pentru tine si sa ii transmita ca iti ceri iertare. Iata ce flori sa comanzi de la IMOD Flowers pentru a-ti cere scuze intr-un mod elegant si respectuos:

Crinii albi si irisii – aceste flori ii transmit ca, desi ai uitat de ziua ei, tu ii promiti statornicie, devotament si dragoste. Atat crinii imperiali cat si irisii simbolizeaza rezistenta in timp si traditia. Crinii in culori pastelate reflecta sinceritatea, iar irisii sunt o oferta de pace pe care iubita ta nu o va refuza.

Lalelele albe – sunt daruite pentru noi inceputuri, iertare si pace. Acest cunoscut simbol al primaverii aduc bucurie in suflet si dau o stare de fericire persoanei care primeste un buchet de lalele. Alege de la IMOD Flowers un frumos aranjament floral in care sa predomine lalelele albe si trimite-l persoanei careia doresti sa iti ceri iertare.

Trandafirii albi – sunt cele mai potrivite flori pentru a exprima afectiunea, grija si iubirea neconditionata. Daca ai gresit fata de persoana iubita, cere-i iertare cu un buchet de trandafiri albi de la IMOD Flowers. Aceste flori ii vor transmite scuzele tale sincere si ca doresti sa va impacati in cel mai scurt timp posibil.

Cum ii spui ca iti pare rau cu ajutorul florilor

Comanda orhidee – sunt florile care vor cere iertare in locul tau. Sunt un simbol al puterii, virilitatii, sinceritatii si increderii – deci mijlocul ideal de a-ti cere scuze atunci cand stii ca ai gresit fata de cineva. Daca ii daruiesti orhidee, ii demonstrezi ca o cearta nu va sta in calea fericirii voastre impreuna.

Toti avem momente in care gresim. Dar daca ne recunoastem greseala si oferim un mic gest pentru a repara situatia, avem mari sanse sa fim iertati, iar lucrurile sa isi revina pe fagasul lor normal. Comanda un buchet de iertare de la IMOD Flowers si vei vedea ca florile iti sunt de ajutor daca vrei sa iti ceri scuze.

Ai gresit fata de prietena ta si ati avut o cearta urata? Cumpara-i un buchet de trandafiri galbeni si indreapta situatia inainte de a fi prea tarziu! Trandafirii galbeni ii transmit scuzele tale pentru tine si ii amintesc ca aveti amandoua nevoie de timp pentru a va intelege valorile si nevoile celeilalte.

Vrei sa iti ceri iertare daruind flori? Comanda de la IMOD Flowers buchetul perfect sa iti ceri scuze si arata-i ca vreti sa va impacati! Nu uita sa trimiti si un mesaj personalizat in care sa iti explici purtarea. Apoi lasa florile sa vorbeasca pentru tine.