Dupa ce ai acumulat Ethereum va veni momentul in care vei decide sa il vinzi. Acest ghid iti prezinta diverse moduri in care poti vinde Ethereum folosind strategii tranzactionale.

Orienteaza-te catre schimburi in Ethereum

Procesul de schimb al criptomonedei Ethereum functioneaza in mod similar cu cel de cumparare. In primul rand, trebuie sa alegi un partener de schimb care opereaza in juridisctia ta si sa iti configurezi un cont cu acesta. Pentru a putea vinde, ti se va cere sa te conectezi la contul bancar existent si sa furnizezi cateva informatii suplimentare, cum ar fi data nasterii, tara de resedinta sau numarul de telefon. Dupa ce ti-ai configurat contul, va trebui sa alegi pentru ce moneda vinzi Ethereum.

Tranzactionarea de la egal la egal

Daca preferi o varianta de vanzare Ethereum care nu presupune conectarea la contul tau bancar si parcurgerea unui proces indelungat de verificare a identitatii, exista posibilitatea de a vinde Ethereum direct printr-un schimb localthereum peer-to-peer. Spre desoebire de celelalte schimburi, acesta este complet descentralizat.

Localethereum este in esenta o piata in care utiizatorii pot plasa si raspunde la oferte, tranzactiile fiind taxate cu 0.25% din valoare. De asemenea, are un serviciu de mesagerie care permite utilizatorilor sa stabileasca intalniri fizice pentru a schimba Ethereum.

In mod alternativ, poti utiliza si alte servicii de criptocurrency unde poti vinde Ethereum intr-un mediu sigur. Este important, insa, sa retii ca in acest mod optezi pentru tranzactii peer-to-peer cu persoane fizice si nu cu corporatii, ceea ce inseamna ca sansele ca afacerea ta sa nu functioneze sunt mari. Nu uita sa tii cont de acest lucru si sa iti iei masurile de precautie necesare, in special cand te vei intalni cu straini de pe internet.

Strategii de tranzactionare in mediu online

Tranzactiile realizate online sunt in prezent cele mai comune strategii de investitie, fiind simplu de realizat si de abordat. Deoarece implica achizitionarea de stocuri si detinerea lor pe o perioada de timp, acestea mai sunt numite si strategii pe termen lung.

Investitorii care cumpara si isi fac stocuri tind sa aleaga o companie puternica si de incredere, iar cand vine vorba de criptomonede, cei doi lideri de piata sunt Bitcoin si Ethereum. Chiar daca valoarea lor continua sa fluctueze destul de mult, este de asteptat sa nu scada foarte curand. Sunt multi oameni care au cumparat Ethereum la inceput si acum pot obtine profituri considerabile, de aceea multi investitori pe termen lung aleg sa li se alature.

Cel mai mare beneficiu al acestei strategii este faptul ca economisesti timp si energie. In esenta, tot ce ai de facut este sa cumperi Ethereum si sa il depozitezi la loc sigur. Astfel nu va trebui sa verifici regulat stirile si informatiile, istoricul preturilor si performanta generala a pietii. Optarea pentru aceasta strategie inseamna o intretinere redusa a portofoliului, stres minim, dar si comisioane mai mici la tranzactionare.

Au văzut: 1804