Cand vine vorba de baia locuintei tale, cu siguranta vei dori ce e mai bun pe piata. Si nu doar ce e mai bun, insa in acelasi timp si ce e mai practic, mai calitativ si mai frumos ca design. Nu multi recunosc rolul esential pe care baia o joaca in cadrul unei locuinte, insa baia ta va fi ca o oglinda a casei tale. Baia va reflecta designul din restul casei, si nu numai. Baia este incaperea perfecta in care poti da frau liber imaginatiei tale pentru a crea balanta perfecta intre util si frumos.

Unul dintre cele mai importante elemente din baia ta, pe care nu le poti trece cu vederea, este chiuveta. In multe cazuri, chiuveta devine statement-ul in materie de design dintr-o baie. Desigur, e la latitudinea ta ce vrei sa atraga atentia, poate fi toaleta, dusul sau chiuveta. Insa, daca alegi chiuveta va trebui sa fii atent nu doar la lavoar ci si la baterie lavoar baie.

Ce fel de lavoar si baterie lavoar baie sa alegi pentru locuinta ta?

Pentru a raspunde la aceasta intrebare trebuie sa te gandesti, in primul rand, la necesitatile tale. Nu va fi acelasi lucru daca locuiesti singur sau ai o familie cu 3 copii. Nu va fi acelasi lucru daca ai ales pentru restul casei un design rustic sau minimalist. Incearca sa pastrezi aceeasi linie in materie de design in toate incaperile, pentru a nu crea un amalgam fara gust.

  1. Baterie fixata in perete

Probabil o varianta extrem de moderna pentru orice baie, care insa nu se potriveste ca design in orice locuinta, este de fapt o baterie ce vine fixata in perete, aratand astfel extrem de curat, stilat si elegant in acelasi timp. Partea cea mai buna este ca aceasta varianta te va salva de mult spatiu din baie. Va trebui insa sa fii atent la procesul de montare care va trebui sa vina inclus complet in perete. Aceasta este insa o varianta buna de luat in considerare pentru spatii mai micute.

  • Baterie fixata deasupra lavoarului

Probabil cea mai traditionala metoda pe care o poti alege, insa asta nu inseamna ca nu iti poti pune amprenta asupra ei. Partea buna cu aceasta alegere este ca poti folosi aproape orice fel de material, adica poti opta pentru orice textura si culoare. Nu sunt foarte multe dezavantaje la aceasta varianta, insa este o metoda potrivita pentru spatii mai mari unde poti pune lejer un lavoar mai mare.

  • Baterie si lavoar de sine statatoare

Pe langa faptul ca vor oferi un look modern oricarei bai si le poti personaliza absolut cum iti doresti, un lavoar de sine statator mai are si avantajul ca este foarte adanc, in cele mai multe cazuri. Astfel, vei avea un spatiu extrem de mare, fara a ocupa insa ca si latime mult loc din baie. Alegand aceasta varianta, cu siguranta chiuveta ta va deveni elementul principal de design din baie. Tot ce trebuie sa faci este sa masori cu grija spatiul unde poti introduce aceasta combinatie. Oricare ar fi varianta care e cea mai potrivita pentru baia ta, trebuie sa alegi din start produse de calitate, pentru a te asigura de o durabilitate maxima. Poti, astfel, apela lejer la baterii-lux.ro, unde calitatea va cadea mereu pe primul plan, si sa alegi planul de batalie pentru baia ta dintr-o gama larga de variante.

Au văzut: 105