Cand vine timpul sa alegi masina de inchiriat potrivita trebuie sa iei o decizie care va afecta direct vacanta ta si confortul tau. De aceea alegerea masinii de inchiriat potrivita joaca un rol importat si se bazeaza pe diversi factori precum numarul de persoane care vor fi in masina, tipul de drum pe care se va circula si in special bugetul.

Dupa ce ai strans familia sau prietenii pentru vacanta trebuie sa vezi cate persoane vor fi in automobilul ce urmeaza a fi inchiriat. Este important sa intelegi ca daca tu esti singur in masina poti alege un autovehicul de dimensiuni mici precum un Polo, Corsa, Fiat. Dar daca sunteti mai multi in masina recomandarea mea este sa alegi o masina medie spre mare.

Poti sa te uiti si la cate bagaje vor fi in masina. Cu cat numarul si volumul de bagaje e mai mare cu atat mai mult spatiu vei avea nevoie.

Vezi si pe ce drumuri vei circula cu masina. Este crucial sa stii pe ce drumuri vei circula cu masina pentru ca astfel poti face din start alegerea cea mai buna.

Daca terenul este accidentat poti alege o masina de teren.

Vezi daca firma de rent a car iti ofera dotari suplimentare in costul de inchiriere a masinii. Este important sa intelegi ca unele firme de rent a car ofera in pachetul de servicii diverse dotari precum GPS, scaun de copil si chiar asistenta rutiera.

De asemenea, dacă aveți copii, puteți simți nevoia de a adăuga accesorii suplimentare, cum ar fi scaune pentru copii și un DVD player, pentru a vă asigura că acestea sunt sigure și distractive. Cu toate acestea, adăugarea de extras de această natură poate fi costisitoare și puteți salva o avere prin aranjarea de a aduce pe cont propriu.

Nu uita ca firma RentXpert Oradea iti asigura servicii profesionale de rent a car in judetul Bihor la cele mai inalte standarde.

PREȚUL! Deși aceeași mașină o veți găsi la 10 companii diferite cu 10 prețuri diferite, tentația fiind să alegeți cea mai avantajoasă variantă din punct de vedere al prețului, asta nu înseamnă în cele mai multe cazuri că ați făcut cea mai bună afacere.

– Prețul de pe site, în cele mai multe situații, nu este prețul de care veți beneficia.

Orice companie are un program de lucru fix, ceea ce înseamnă că orice preluare sau predare a mașinii în afara orelor de program vine însoțită de o taxă.

Este foarte important ca masina pe care o inchiriezi sa aiba toate asigurarile platite pentru a evita neplacerile ulterioare cauzate de diversi factori, si sa nu fi pus in situatia de a achita taxe suplimentare.

Vezi pe www.expertautorental.ro  gama de masini fiabile de inchiriat in Timisoara.

Daca esti in Hunedoara iti recomandam firma www.rentacardeva.ro

Au văzut: 229