Vine ziua lui și te gândești să îi dăruiești un parfum, însă nu prea știi cum să-l alegi pe cel potrivit? Forumurile îți oferă atât de multe variante, că deja nu mai sunt de ajutor? Piața de parfumuri barbati e foarte vastă și sunt prea multe parfumuri bune? Iată câteva sfaturi pentru a alege parfumul perfect pe care să i-l dăruiești.

Poți alege dintre cele mai populare

Gama de parfumuri barbati are câteva brand-uri pe care le cunoaște toată lumea. Cumpărate și re-cumpărate de ani  buni. Aqua di Gio, One Million, One, Aqua Blue, toate acestea sunt nume care nu și-au pierdut niciodată popularitatea în decursul timpului. Poate că nu va fi chiar acel parfum-semnătură pentru el, dar cu siguranță nu vei da greș.

Optează pentru varianta de nișă

Deși au prețuri ceva mai piperate, parfumurile de nișă sunt soluția perfectă dacă vrei ca partenerul tău să miroasă altfel. Realizată pentru cunoscători și colecționare, această gamă de parfumuri oferă întotdeauna o experiență care nu va trece neobservată. Însă fii precaută când alegi un astfel de parfum, uneori sunt construite din arome foarte intense și s-ar putea să nu fie pe placul tuturor.

Află chiar de la el ce preferă

Fii mai atentă la parfumurile pe care le preferă și le folosește cel mai des. Vezi ce poartă cel mai mult și încearcă să cauți ceva asemănător. Eventual arată-i câteva testere și urmărește-i reacția.

Nu uita că parfumul este legat de personalitatea fiecăruia dintre noi, nu investi într-un parfum puternic care să nu-i fie pe plac. Mai mult, fii atentă la sezonul în care îl cumperi, alege un parfum care să se potrivească momentului din an în care te hotărăști să i-l faci cadou. Iar dacă alegi să faci cumpărături online îți vor rămâne bani și pentru a-ți lua ceva din gama de parfumuri dama!

Au văzut: 617