pensii speciale

Sunt șanse foarte mari ca să nu fie de acord cei de la CCR cu eliminarea pensiilor speciale, o să găsească ei o scuză. Știm bine cât scandal au făcut și fac magistrații, dorind să aibă dreptul de a primi pensii speciale.

Nici parlamentarii nu prea sunt de acord cu eliminarea pensiilor speciale, că doar au votat aproape cu 2 mâini introducerea pensiilor cu dedicație.

De tăiat nu vor fi tăiate pensiile speciale, cei ce au acum pensii speciale (foștii comuniști ce l-au trădat pe Ceaușescu) vor rămâne cu ele.

Oamenii au început să tacă, nu mai știu să strige în stradă că trebuie eliminate toate pensiile speciale.

În rest, minciuni și bătaie de joc pentru oamenii de rând, politicienii și magistrații încearcă să mușamalizeze cumva cazul și să nu fie tăiate pensiile speciale. Vor căuta scuze și vor spune că legea nu permite eliminarea pensiilor speciale!

Toate pensiile speciale trebuie tăiate, nicio categorie de angajați nu are dreptul să primească mai mult decât a cotizat! Știm bine câte împrumuturi se fac și câte probleme financiare are țara asta, pensiile speciale pot îndatora și mai mult România.

Un om de bună credință, un om cinstit n-ar putea să accepte o pensie nesimțită într-o țară în care mulți copii dorm fără să mănânce, o țară ce se îndatorează pe zi ce trece, o țară în care nu sunt medicamente în spitale și oamenii de rând sunt condamnați la moarte de un sistem creat pentru hoți (politicieni și apropiații lor).

Au văzut: 266