Lampa led 48w Mermaid Pink ideala pentru polimerizarea gelurilor led, si a ojelor semipermanente, dotata cu temporizator - Cupio.ro

Manichiura perfecta o poti obtine si acasa, fara sa mai apelezi la serviciile unui profesionist. Cu putin exercitiu si indemanare, poti avea unghiile ingrijite in orice moment. Ai nevoie de o lampa UV, de o oja semipermanenta, un primer, o pila si un betisor din lemn de bambus.

Lampa LED pentru unghii nu este greu de utilizat, iar pasii de realizarea a unei manichiuri perfecte nu sunt deloc complicati. Trebuie doar sa urmezi instructiunile si sa fii atenta.

PASI PENTRU A REALIZA O MANICHIURA PERFECTA

  1. In primul rand trebuie sa dezinfectezi ustensilele pe care le folosesti, mainile si unghiile. Incepe prin a dezinfecta lampa UV, apoi restul. E important sa faci acest lucru pentru a impiedica microbii sa patrunda sub unghii si in piele.
  2. Cu ajutorul betisorului de bambus impinge cuticulele spre interior. Atentie: cuticulele au rol protector! Daca le indepartezi prin taiere, riscul de infectie este mai mare.
  3. Pileste luciul unghiilor cu ajutorul pielei. In acest fel, oja semipermanenta va adera mai bine pe unghia naturala. Insa trebuie sa ai grija sa nu le pilesti prea mult.
  4. Praful rezultat in urma pilirii trebuie sa il indepartezi pentru a nu se crea bule de aer care sa desprinda oja semipermanenta de pe unghii.
  5. Dupa ce ai urmat pasii anteriori, poti aplica un strat de primer. Rolul primerului de unghii este a imbunatatii aderarea ojei semipermanente pe unghiile naturale.
  6. Poti adauga primul strat de oja semipermanenta pe rand pe fiecare unghie sau poti alege sa aplici intai la o mana apoi la cealalta. Fiind un tip de lac care nu se usuca prea usor, e necesar sa folosesti o lampa UV. Foloseste o lampa unghii de la Cupio timp de cateva secunde si oja semipermanenta se va usca mai repede decat crezi.
  7. Cea mai buna metoda prin care sa verifici daca oja semipermanenta este uscata e prin ciocanire. Un sunet ascutit indica faptul ca sunt intarite complet, iar sunetul infundat denota faptul ca mai trebuie introduse in lampa UV.
Lampa LED portabila cu magnet 2W pentru polimerizarea ojelor semipermanente, incarcare prin micro-USB - Cupio.ro

Orice lampa UV este usor de folosit. Se porneste de la buton si este temporizata. Unele dintre modele au temporizator de 30 secunde, iar altele pot ajunge pana la 120 secunde. Bineinteles, exista pe piata modele variate, cu diverse functionalitati. Cele cu senzor se pornesc automat in momentul in care mana este introdusa in interior. Fiecare model are un consum redus de energie, e practic, usor de transportat si te ajuta sa ai o manichiura perfecta in orice moment.

Fiind disponibile in variate forme, poti opta pentru o lampa unghii de la Cupio in dimensiuni reduse, fiind ideala daca tinzi sa calatoresti mai mult. Exista chiar si lampa LED portabila cu magnet, conceputa special pentru a fi transportata usor. Iar daca ai suficient spatiu de depozitare, poti alege o lampa LED pentru unghii in dimensiuni normale, care se regaseste in mai multe culori si se potriveste de minune in orice decor.

Au văzut: 1732