SEO

Dacă te gandesti sa începi o afacere online ți se poate părea ușor sau mai complicat și în articolul de azi vom discuta despre cum sa faci acest pas cu dreptul, poate ați auzit despre SEO. Search engine optimization, Optimizarea motorului de căutare în limba romana.

SEO – Optimizarea motorului de căutare și pornind de la cel mai mare motor adică Google, Yahoo, Yandex etc… SEO reprezinta munca destul de diversa pentru ca website-ul tău să apară în cautarile oferite în prima pagina. Am zis destul de diversă pentru ca SEO este foarte cuprinzator si generalist prin definitia sa de 3 litere.

“SEO începe de la optimizarea serverului unde se afla localizat site ul dvs” spune Alex Dumitru, manager la weryon.ro, una dintre cele mai vechi firme de SEO din Europa cu sediul în România la Ploiești. Poate o să rămâi surprins ca una dintre cele mai vechi firme de SEO din Europa se află în România și sunt unii dintre cei avansați experți în domeniul SEO și realizare website de pe întreaga planetă. Indiferent ca doriti un site de prezentare pentru firma dvs sau un magazin online weryon poate fi soluția care aduce certitudine ca veți avea și conversie în mediul online.

Sunt mai mulți factori de care se va ține cont atunci cand doriți ca afacerea dvs are nevoie de o prezenta online.

Doriți sa fiti lider al pieței sau decat unul din cei mulți care vor lupta mereu pentru locuri mai bune?

Sunt multe oferte pe piața pentru execuția unui website de calitate însă nu toate sunt fiabile și multe din ele nu vor ramane decat niște entități pe cele mai multe pagini ale motorului de căutare Google adică incepand cu pagina 2 pană la pagina 35, 36 depinde de nisa.

Calitatea trebuie pentru început înțeleasă și apoi vine pasul cu achiziția. Ce înțelegeți prin calitatea unui website? Vom incerca sa relatam sa fim pe înțelesul tuturor și nu vrem sa va pierdem în detalii tehnice.

În execuția unui website trebuie sa ne oglindim și să ne consultăm cu uneltele oferite de Google și mai exact developer tools, Page Speed Insights, Web.dev etc.. atunci cand dorim conversia în Google dar sa ținem cont și de impactul vizual și impresia avuta de utilizator în primele secunde. Nu poți avea un website în TOP-ul căutărilor pe mobil care este și cel mai folosit device și care încarcă conținutul către vizualizare în browser-ul utilizatorului în mai mult de 3 secunde.

Ați văzut ca și dvs la randul dvs cand un site este slow (incet) navigati mai departe în căutarea unuia care va respecta timpii de încărcare sa fie aproape instanti. Nimeni nu mai vrea sa piardă timp în 2020 și Google ține cont mult de asta. Plus, un site care este executat în cei mai buni parametri nu va fi o necunoscută pentru motorul de căutare așa cum se intampla in cele mai multe cazuri și mai ales în dreptul site-urilor executate cu câteva sute de euro care la inceput părea foarte OK însă cu timpul a avut probleme cu indexarea de exemplu, apoi și dacă a trecut de pasul cu indexarea nu a mai avansat în SERP adică pozițiile din Google.

Suntem siguri ca foarte mulți antreprenori poate dezamagiti de experiența avută se vor regasi aici însă dacă mai este lumina aceea de la capatulul drumului inca aprinsa profitati din plin de sfaturile de azi din acest articol iar dacă sunteți la început de drum și nu tine-ti cont de sfaturile din acest articol cu siguranta totul ce vi se părea la început simplu și frumos o sa devină poate un coșmar unde resursele nu se ajung niciodată.

Sunați un agent weryon pentru a va lamuri înainte de a face o achizitie de website pentru afacerea dvs, pe pagina de contact a site-ului se afla și un număr de 24 suport pe what up unde puteți primi răspunsuri foarte eficiente pentru orice business care se dorește a fi lider în 2020 și în anii după. Weryon este firma care de mai bine de 5 ani se menține în topul căutărilor de pe Google dacă dvs veți căuta în Google Chrome: firma SEO Romania și pentru mulți acest lucru poate însemna ceva iar pentru un necunoscator poate însemna nimic însă aici se pot afla și răspunsurile la întrebarea dvs dacă se poate ca o firma cu sediul în România sa fie aliatul dvs pentru succesul dvs în mediul online indiferent ca se discuta de piața din România sau pentru afacerea din Belgia, Olanda, Irlanda sau Marea Britanie.. s.a.m.d.

Dacă veți trece la o simpla căutare în Google Chrome și recomandăm o fereastra incognito în cazul cuvantului cheie relationat de o firma care se ocupă cu execuția piscinelor cu sediul în Madrid Spania însă care lucrează pe tot teritoriul Spaniei și care poate fi regasita in top 3 din motorul de căutare cautand: reformas piscinas Madrid sau reformas piscinas, atașat print:

Cum și-au pus amprenta cei de la Weron România promovand o firma deținută de un antreprenor român din Spania Madrid

Nu poți locui într-o țara dacă nu te supui legilor acelei tari, la fel și Google fiind o piata virtuala a impus încă de la început reguli și odată cu timpul aceste reguli sunt într-o continua perfecționare și totodată o schimbare a regulilor de la an la an sau de la luna la luna este ceva normal.

Multe update-uri se fac fără să afecteze pozițiile site urilor dvs însă multe țintesc doar acest lucru și atunci se face diferenta intre un site performant și unul abandonat. Am spus abandonat pentru ca un website care nu este monitorizat non-stop așa cum o fac cei de la weryon SEO Web Development și la care se va lucra în permanentă pentru a obține poziții de TOP în S.E.R.P și a crește rata încasărilor înseamnă un site abandonat.

Un Website Nemonitorizat Non Stop Înseamnă un Website Abandonat

Dacă ați creat în 2019 un website care la momentul livrării de către firma de development, freelancerul, prietenul etc… îndeplinea cu brio (Verde in toate testele Google) auditurile din developers tools în 2020 totul poate fi diferit. Sunt implementate noi update-uri și atunci site-ul dvs are nevoie de o revizie și update-uri la zi. Multe platforme gen WordPress, Joomla, CS Cart care sunt foarte comune în mediul online și nu îndeplinesc de cele mai multe ori aceste condiții însă antreprenorul se ghidează după impactul vizual care este atragator și de cele mai multe ori datele de performanță cerute de Google sunt ascunse și raman necunoscutele din afacerea care cu siguranta nu o sa aiba cele mai bune rezultate atunci când este vorba de a obține un loc în topul motoarelor de căutare și de a fi un lider pe piața sa.

Dacă ai început sa intelegi și o sa acorzi o mai mare atenție acestui articol oferit de un consultant weryon care are ca obiect conștientizarea înaintea achiziției în mediul antreprenorilor înseamnă că știi sa fructifici informația.

Au văzut: 21202