De cele mai multe ori mulți dintre noi ne gândim cum să facem să aducem oarecum un alt ambient în casa sau biroul nostru. Ei bine, de cele mai multe ori încercând tot felul de soluții pentru aromaterapie, rămânem dezamăgiți văzând că nu se schimbă nimic. Este foarte greu în zilele noastre să găsești un produs care să miroasă bine, dar care să îți și aducă efecte benefice, fără să iei țeapă neștiind ce să alegi și de unde. Astfel că de azi înainte poți merge la sigur. Noi am testat deja difuzoarele de arome de la Columbia Fresh și tot ce putem să-ți spunem este că sunt demențiale.

Un parfum care persistă

Nu doar că odorizantele de cameră sunt pe categorii în funcție de suprafața pe care doriți să o parfumați, dar pe lângă faptul că miroase bine, mai și persistă. Funcționează pe baza unor difuzoare profesionale care se bagă în priză și se lasă uitat acolo. Odorizantul ține pe o perioadă de aproximativ 30 de zile, astfel că dacă faci un calcul, o doză de odorizant te ține o lună bună, o lună în care te bucuri de cel mai liniștit miros de ambient pe care îl alegi. De ce pe care îl alegi?

Pentru că au o varieta mare de arome pe care să le folosești. Și anume: Cu portocală și scorțișoară, cu căpșuni, cu miros de Bubble Gum, ceea ce nu o să-ți facă alegerea prea ușoară. Dar indiferent de aromă, tot ce putem să îți spunem este că nu există în acest moment la stadiul de odorizante ceva mai bun și mai safe, mai ales că nu conțin alcool și sunt 100% naturale.

Cu aceste sisteme de odorizare poți scăpa de toate mirosurile neplăcute

Odorizantele profesionale de pe ColumbiaFresh.ro te ajută să scapi de orice miros nedorit. Indiferent că e vorba de mâncare, de țigări, de aer închis, au pentru tine cele mai bune odorizante și esențe de aromaterapie ca tu să te bucuri de ele fix în ambientul tău. Acum disponibile și pentru bar, hotel, birou, case și apartamente.

Tu decizi a ce vrei să miroasă la tine în casă. A prospețime, a iasomie, a căpșuni? Columbia Fresh este ceea cauți cu siguranță. Află mai multe despre ei pe ColumbiaFresh.ro

Au văzut: 73