Serviciul de transport colete Italia-Romania oferit de Romfour.com

Surprizele cu dor si gust de acasa sunt incantatoare si te fac sa privesti partea buna a lucrurilor in pandemie. Romfour este o companie de transport care se dedica exclusiv celor care doresc sa calatoreasca in strainatate sau sa trimita colete.

Cu pasi repezi, Pastele “iti bate la usa” si poate tu nu poti ciocni oul rosu cu toata familia, dar ii poti livra un colet plin de bunatati pregatite in cuptor. Chiar daca rudele tale s-au stabilit in Italia, poti trimite din tara un pachet cu serviciu de transport colete Italia Romania pentru a estompa cat de cat lipsa unui camin adevarat. Ofera-le ocazia sa deguste preparatele romanesti cu arome intense de nedescris. Pachetele trimise din Romania in Italia cu Romfour ajung in siguranta, iar costul este unul pe masura asteptarilor tale.

De ce sa alegi Romfour drept partener de incredere pentru transportul coletelor

Experienta de 19 ani este o dovada a faptului ca Romfour este alaturi de romanii plecati peste hotare sau de cei care doresc sa calatoreasca confortabil si in siguranta prin Europa. Serviciul de coletarie este disponibil si pe site-ul companiei Romfour, iar transportul coletelor Italia Romania este mai accesibil ca niciodata si in vremuri de criza. Totul se desfasoara in conditii de maxima siguranta, iar echipa este responsabila de igienizarea spatiului in care se depoziteaza coletele. Achitarea se face doar in momentul expedierii. De asemenea, odata trimis pachetul ai la indemana serviciul de urmarire a coletului Romfour.

 Proceduri necesare pentru trimiterea de pachete din Romania in Italia

Atunci cand apelezi la transportul coletelor din Italia in Romania exista cateva reguli care te asigura de faptul ca ceea ce trimiti este legal si impachetat corespunzator. Inainte ca  expedierea sa fie efectuata, pachetul tau trece pe la dispecerat si mai apoi in autocarul soferului. Produsele electrocasnice nu se incaseaza la kilogram, iar pentru o manipulare rapida se recomanda maxim 25 de kg. Nu se doreste ca Romfour sa expedieze colete deteriorate sau chiar distruse. Tot ce depaseste 25 de kg se va aseza fix intr-un alt colet. Echipa estimeaza in jur de 1-7 zile pana cand transportul coletelor Romania-Italia va ajunge la destinatar, din cauza situatiei de urgenta. Inainte ca pachetul sa fie inmanat, soferul anunta din timp destinatarul.

Transportul coletelor pana la domiciliu

Ofera bucurie de acasa celor dragi din Italia si surprinde-i cu un cadou unic ce le reaminteste ca niciodata distanta nu este un motiv de ingrijorare. Romfour este una dintre companiile care promit ca iti duc coletul pana la adresa indicata si incearca sa aduca fericire in comunitatile de romani. Astazi nu mai este nevoie sa te gandesti cum si cand poti expedia colete. Tot ce iti ramane de facut este doar sa planuiesti ce sa pui in pachet, sa contactezi echipa Romfour si sa il pregatesti de plecare. Transportul coletelor Romania Italia este mai facil ca oricand si la un pret corect.

Stai linistit de Paste, fiindca noi venim in ajutorul tau cu servicii de curierat profesionale ce transmit emotie si dragoste familiei din Italia.

Au văzut: 103