In societatea de astazi suntem mereu pe graba si simtim ca timpul parca se scurge cu viteza luminii. Atunci cand timpul tau este limitat si totusi, din diferite motive, ai nevoie rapid de recunoasterea unei diplome acreditate, Institutul Eurocor este aici pentru tine.

Institutul Eurocor este filiala Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia. Tot ce trebuie sa faci este sa scrii pe Google cursuri eurocor, sa accesezi site-ul institutului si sa completezi datele cerute. Gata, acum poti incepe cursul dorit chiar la tine acasa! Cu Eurocor poti invata la domiciliu in ritmul tau si fara batai de cap psihologie, contabilitate, design interior, germana, machiaj, handmade, relatii publice, comunicare si lista continua.

 Dincolo de facultate, master si ce alte trepte vrem sa mai urcam, alegem uneori si studii in afara sistemului clasic de invatamant. De asemenea, sunt situatii in care uneori avem nevoie de o diploma acreditata pentru a profesa intr-un anumit domeniu, iar prin intermediul Institutului Eurocor nu o sa dam gres! Materialele de curs Eurocor sunt special concepute pentru studiul individual, astfel sa permita obtinerea unor rezultate vizibile inca de la primele lectii, acestea continand numeroase exercitii si exemple care permit punerea in practica a cunostintelor asimilate.

De ce sa alegi Eurocor? Pentru ca poti economisi bani si mult timp! Ai un profesor personal ce te va indruma in timpul cursurilor, pachetele de curs sunt trimise prin curier, acasa sau la serviciu, plata o faci la primirea coletului, iar in cazul in care te confrunti cu situatii care te impiedica, pentru o anumita perioada de timp, sa continui cursul (concediu, motive de sanatate, deplasari etc.), poti intrerupe temporar studiul. Ce poate fi mai util? Dupa parcurgerea si asimilarea materiei, vei rezolva tema si o vei trimite pe adresa Eurocor, in plicul pe care il gasesti in pachetul de curs. Pentru raspuns, se anexeaza un plic autoadresat, timbrat conform tarifelor postale in vigoare. Profesorul iti va corecta tema si te va ajuta sa progresezi.

 Structura cursurilor:

Materialul fiecarui curs este structurat in caiete sau module, ce contin:

 •  notiuni teoretice;
 •  exemple si aplicatii practice;
 •  recapitulari sau rezumate;
 •  desene sau ilustratii reprezentative;
 •  teme pentru acasa;
 •  exercitii de pronuntie pe CD-uri audio pentru cursurile de limbi straine;
 •  aplicatii sau legislatie pe CD pentru unele cursuri profesionale.

Ritm de invatare:

In functie de timpul disponibil si de preferinta, poti opta pentru:

 •  curs complet (toate pachetele de curs intr-o singura expeditie);
 •  ritm normal de studiu (1 pachet de curs pe luna, continand 1 caiet cu 2 lectii sau un modul, temele pentru acasa si CD-ul corespunzator pentru limbi straine);
 •  ritm rapid (2 sau 3 pachete de curs pe luna);
 •  ritm lent (1 pachet de curs la 2 luni).

Daca doresti sa asimilezi materia intr-o perioada scurta de timp, poti opta pentru ritmul rapid sau achizitionarea unui curs complet. Astfel vei obtine mai repede certificatul de absolvire si poti beneficia de reduceri suplimentare!

Profesorul personal

Din echipa didactica a Institutului fac parte profesori universitari, specialisti si practicieni de elita.

Pe tot parcursul studiului, fiecare cursant beneficiaza de asistenta unui profesor personal al carui rol este acela de a-l ajuta si indruma in intelegerea corecta a informatiilor prezentate in curs.

Esti gata pentru invatarea online? Intra pe site-ul Institutului Eurocor si alegeti cursul pentru a obtine diploma dorita in cel mai scurt timp!

Au văzut: 55