Deși poate părea puțin excesiv, există câteva motive pentru care ati putea beneficia de utilizarea cremelor separate pentru mâini și cuticule. S-ar putea să nu recunoaștem întotdeauna importanța lor, dar cuticulele sunt unice și servesc unei funcții specifice: ele ne ajută să ne protejăm și să ne hrănim unghiile în timp ce cresc. Când cuticulele se usucă, acestea pierd grăsimile naturale care, de obicei, le păstrează moale. Placa ta de unghii devine, de asemenea, mai puțin flexibilă, iar unghiile pot deveni mai fragile și mai vulnerabile in a se deteriora. Cutiile de cremă ne ajuta in păstrarea acestui lucru prin înlocuirea grăsimilor naturale pe care le pierdeți cu alte grăsimi și ceruri, cum ar fi lanolina, petrolul și ceara de albine. Este posibil ca crema ta de mâini  să nu conțină același amestec de ingrediente sau să fie la fel de uleioasă.

Cremele pentru cuticule pot fi utilizate în timpul manichiurilor facute acasă. Aplicând puțin în fiecare seară înainte de a dormi, puteți merge mult spre menținerea cuticulelor sănătoase si hidratate.
O piele uscata a mainilor creaza un discomfort total, dau nastere mancarimilor si uneori pot aparea eczema neplacute. In cazul in care pielea mainilor tale estemereu crapata sau aspra, daca obisnuiesti sa speli vasele sau hainele folosinf detergent puternici sau alte substante care pot afecta proteinele din straturile superficiale ale pielii, e neaparat nevoie, si cu siguranta te poti baza, de o crema protectoare si reparatoare. Crème hidratanta perfecta trebuie sa contina diferiti emolienti care formeaza un strat protector la suprafata si catifeleaza pielea in acelasi timp, si silicon.

Au văzut: 200