Cumparam auto toate marcile, cu plata pe loc, la cel mai bun pret de pe piata pentru autoturismul tau. Preturile oferite de catre echipa companiei noastre sunt preturi reale ce reflecta adevarata stare a masinii.

Ne mandrim cu clienti multumiti. Intr-o societate moderna, in care tehnologia si informatia au devenit esentiale, orientarea catre client este esentiala, iar abilitatea de a lucra la multiple proiecte, in conditii de presiune si stres, s-a transformat intr-un factor cheie al succesului in afacerile noastre.

Ne adresam persoanelor fizice sau juridice care doresc sa vanda un autoturism in vederea dezmembrarii, celor care si-au lovit masina si nu mai doresc sa o repare. Cumparam auto cu plata  pe loc, masini lovite, avariate, accidentate, rasturnate sau tamponate, orice marca, orice model. Masini fabricate dupa 2003-2004.

Asiguram documente de distrugere in vederea radierii si transport platforma in cazul in care este nevoie. Tractam si transportam masini avariate pe platforma specializata, incarcarea si descarcarea autovehiculului avariat realizandu-se in conditii de siguranta.

Vrei sa vinzi rapid masina? Noi suntem solutia! Cu plata si acte pe loc! Ajungem in cel mai scurt timp la tine. Rapiditate, devotament, incredere, confort. Totul pentru tine, clientul multumit.

Cumparam auto la un pret corect

Stim ca atunci cand iti vinzi masina esti atasat/a emotional de aceasta. Si tendinta de a trece cateodata peste unele defecte este perfect  normala. Cu toate acestea, pretul oferit de catre echipa companiei noastre este cel real, reflectand adevarata stare a masinii tale. Doar dupa o inspectie detaliata a masinii vei intelege  si vei constientiza care este, intr-adevar, starea generala a sa. Doar pe baza acesteia noi iti putem oferi un pret corect.

Iti stam la dispozitie daca doresti sa vinzi un autoturism dupa anul de fabricatie 2003-2004, orice marca. Societatea noastra detine personal autorizat si profesional pentru evaluarea autoturismului tau care se va face in functie de anul de fabricatie, numarul de kilometri, dotarile disponibile, evenimente rutiere, precum si in functie de momentul si dispozitia pe piata auto. Facem plata cash si actele pe loc pentru masini in stare buna.

Au văzut: 4