Cu toții știm că cele mai greu de curățat obiecte dintr-o gospodărie sunt covoarele. Curățarea lor nu este cea mai la îndemână activitatate, iar peria și găleata cu apă nu au întotdeauna rezultatul dorit.
De aceea, de cele mai multe ori, apelăm la o firmă specializată în domeniu, care să ne ajute cu o curățare profesională și o igienizare pe măsură. Întrebarea este: cum alegem firma potrivită?
Fast Clean este o spălătorie de covoare în Constanța care pune la dispoziție cea mai modernă linie complet automatizată din zonă. Procesul de spălare se efectuează în mai multe etape, ceea ce determină, în final, o curățare impecabilă și un miros plăcut a acestora.
Prima etapă este desprăfuirea, etapă pe care multe dintre celelalte spălătorii de covoare o sar. Aceasta se face cu un echipament special care înlocuiește două procese: baterea covorului și aspirarea.
Urmează, bineînțeles, spălarea propriu-zisă a covorului, efectuată într-un utilaj modern prevăzut cu opt perii și utilizând detergenți de calitate premium, în acest fel fiind posibilă curățarea oricărui tip de pată. Această etapă este urmată de clătirea covorului cu un jet puternic de apă, uscarea și parfumarea acestuia, astfel încât oricine se poate bucura de o prospeține desăvârșită a covoarelor.
Fast Clean Constanța se diferențiază considerabil de alte firme din domeniu prin următoarele aspecte:
Cea mai modernă aparatură existentă pe piața spălătoriilor de covoare
Utilizează detergenți profesionali de cea mai bună calitate
Servicii de calitate superioară la un preț cât se poate de corect
Livrarea covoarelor nu durează mai mult de 48 de ore
.
Atunci când alegem o spălătorie de covoare, este foarte important să urmărim mai multe aspecte: experiența personalului, procesul de spălare efectuat în cele mai bune condiții și fără a deteriora în vreun fel calitatea covorului, utilajele folosite de firmă și livrarea acestora în condiții bune. Fast Clean bifează toate aceste aspecte și, în plus, oferă transport gratuit pe toată raza orașului Constanța.
Covoarele din gospodăria dumneavoastră vor prinde o nouă viață cu ajutorul Fast Clean. Toate aspectele precizate mai sus se vor vedea cu ochiul liber atunci când acestea vă vor fi aduse înapoi. Pentru ei, toate activitățile se desfășoară pe o singură premiză: servicii premium și clienți mulțumiți.

Au văzut: 230