Curs canto copii

Band Music School organizeaza cursuri de canto pentru copii, sustinute de profesori absolventi de Conservator. Lectiile de canto se desfasoara la sediul scolii din Bucuresti (zona Prelungirea Ghencea), intr-un ambient placut, gandit in asa fel incat sa le creeze micilor cursanti o stare de relaxare si receptivitate, propice invatarii.

Cursurile de canto din cadrul Band Music School sunt personalizate în functie de preferintele si abilitatile muzicale ale copiilor. Mai mult decat atat, oferim o sedinta de Evaluare gratuita a abilitatilor muzicale ale acestora inainte de inceperea efectiva a cursurilor!

Programul se stabileste pentru fiecare cursant in parte, in functie de disponibilitatea copilului si a profesorului, iar durata unei lectii de canto individuale este de 50 de minute.

Periodic, organizam recitaluri pentru public, in care copiii au ocazia sa-si etaleze talentul si progresele acumulate in urma lectiilor de canto.

Despre Band Music School

Band Music School este o scoala de muzica din Bucuresti care sustine cursuri de muzica pentru copii si adolescenti, dar si pentru adulti. Oferta completa de servicii cuprinde: cursuri de canto, de pian, de chitara clasica si bass, cursuri de percutie si tobe, precum si cursuri de productie muzicala.

Scoala  promoveaza conceptul de Formatie / Band, incurajand cursantii sa cante in grupuri muzicale mai mici sau mai mari, formate in functie de afinitatile personale. Practic, profesorii nostri incearca sa formeze cursantilor un simt al armonizarii intr-un grup muzical, pe langa antrenarea abilitatilor muzicale individuale.

Mai multe detalii privind cursurile de canto pentru copii.

Mai multe detalii despre Band Music School.

Au văzut: 477