Din ce in ce mai multe afaceri incep sa fie pornite in mediul online in defavoarea afacerilor care au o locatie fizica. Iar in cazul unora dintre acestea nu mai este nevoie nici de angajati sau cel putin doar de un numar foarte mic, care se ocupa de mai multe aspecte in acelasi timp.

Rularea unei afaceri in mediul online ne poate oferi diverse avantaje, de la costuri financiare mai mici pana la personal uman mai putin, aparatura si diverse alte aspecte. Avem nevoie insa de un loc in care sa putem exista ca si afacere online, un spatiu digital, un website, o pagina web, o platforma online iar pentru acestea este nevoie totusi de un spatiu fizic pe care sa poata rula, un spatiu de stocare pe scurt.

Exista numeroase firme care activeaza in doemnii precum gazduire online, securitate si optimizare web, printre acestea si thc.ro cunoscuta atat in tara cat si in afara. Cu ajutorul celor de la THC ne putem pune propria afacere in mediul online sau putem obtine cele mai bune solutii de optimizare si protectie pentru un simplu website sau blog.

Un site pe care putem naviga fara intreruperi si care are viteze de incarcare ale paginilor si continutului foarte bune va fi mereu pe placul utilizatorilor. Asa ca cei de la THC ofera servicii de Gazduire Web SSD Premium la cele mai avantajoase preturi. Clientii au la dispozitie 4 pachete dintre care il pot alege pe cel mai bun pentru tipul site-ului si al afacerii pe care le detin. Pentru cei care apeleaza pentru prima daca la aceasta firma, este acordata o perioada de 30 de zile in care se pot decide daca serviciile alese sunt pe placul lor si totodata daca se ridica la nivelul asteptarilor.

Un alt serviciu foarte util oferit de catre cei de aici este cel de Gazduire Reseller. Prin intermediul unui astfel de serviciu noi insine putem actiona ca cei care ofera gazduirea, pe serverele celor de la THC. Exista multe persoane si mici companii care se ocupa cu acest lucru si reprezinta un avantaj pentru toate partile implicate, vitezele de upload si traficul fiind rapide si fara intreruperi. Ca si in cazul serviciului de gazduire mai sus mentionat, si aici clientii au la dispozitie 4 pachete diverse dintre care pot alege, in functie de mai multi parametrii precum trafic, conturi care au acces si spatiul necesar pentru stocare.

Daca si tu detii un site web si vrei sa il faci cat mai cunoscut si mai performant in orice privinta, comanda aici cele mai bune solutii in acest sens, oferite de catre THC, la cele mai bune preturi. Nu este nevoie de timp de asteptare, de costuri suplimentare sau ca tu sa te ocupi de ceva pentru ca echipa TCH stie ce este de facut si te va ajuta pe tot parcursul proiectului tau, indiferent de magnitudinea acestuia.

Avand la dispozitie un site rapid si sigur, succesul este garantat iar afacerea ta se poate dezvolta mult mai bine.

Au văzut: 538