O persoana in activitatile sale zilnice produce multe reziduuri si gunoaie. Este vorba despre deseuri menajere, alimentare perisabile, deseuri de constructii, moloz. Indiferent de sfera, peste tot exista un loc pentru reziduuri. 

Dupa cum se stie, legea prevede colectarea deseurilor si a molozului, cu o firma de transport moloz Bucuresti, pentru cei care locuiesc in Bucuresti si imprejurimi. In acest sens, exista firme specializate care rezolva problema colectarii molozului. Daca oamenii nu si-ar indeplini obligatiile de depozitare a deseurilor in mod regulat, orasul s-ar transforma intr-un depozit de gunoi in doar cateva zile.

La cine sa apelezi?

Una dintre firmele care furnizeaza servicii de colectare a molozului rezultat din renovari si constructii, este Transport Moloz Bucuresti. Firma este furnizoare de servicii pe piata serviciilor de transport de multi ani, iar  atunci cand soliciti un serviciu pentru eliminarea molozului rezultat din constructii sau a mobilierului vechi si a altor reziduuri, poti fi sigur ca ai apelat la un operator de servicii profesionist, ocolind serviciile intermediarilor. 

Firma este angajata in colectarea molozului de la firme si de la clientii fizici. Transport moloz Bucuresti dispune de toate echipamentele necesare pentru aceasta activitate si, de asemenea, are, angajati cu norma intreaga, care au o experienta vasta in domeniul incarcarii gunoiului si livrarii acestora pe site-ul de eliminare.

Anii multi de munca excelenta, permit firmei Transport Moloz Bucuresti sa isi mentina ferm pozitia de lider pe piata serviciilor de colectare a molozului. Costul muncii consta din mai multi factori. 

Sunt luate in considerare tipurile de deseuri, volumul de munca, distanta pana la depozitul autorizat. In orice caz, costul colectarii gunoiului la depozit este mai ieftin decat la multe alte firme. Iar pentru clientii obisnuiti sunt oferite bonusuri.

Transport moloz Bucuresti – Cadrul legal

La prima vedere, transportul deseurilor si a molozului pare o munca usoara. Cu toate acestea, aceasta activitate necesita cunostinte speciale. Este reglementata de lege si toate nuantele sunt prezentate in numeroase documente legale. 

Incalcarea regulilor de colectare a molozului, este plina de amenzi usturatoare. Prin urmare, este mai bine sa soliciti serviciul de transport moloz de la o firma profesionista, care respecta toate cerintele legale.

Tipuri de deseuri

Molozul rezultat din constructii este clasificat ca facand parte din categoria de deseuri voluminoase. Nu trebuie aruncat in containerele de gunoi, deoarece este depozitat separat de deseurile menajere. Deseurile voluminoase includ, de asemenea, electrocasnice, plastic, mobilier, cherestea. 

Se crede ca aceste tipuri de deseuri depasesc semnificativ greutatea gunoiului menajer, astfel incat acestea trebuie transportate pe vehicule echipate cu o capacitate mare de transport. Deseurile voluminoase sunt eliminate in depozitele speciale.

Containerele, care sunt amplasate in curtile cladirilor inalte si caselor private, sunt proiectate pentru resturi alimentare, haine inutile si obiecte de uz casnic.  De obicei, aceste deseuri sunt colectate in saci speciali, rezistenti si apoi sunt eliminate. 

Au văzut: 518